0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 10, 2011, 01:38:33 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:30:03 pmΠαράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο Ζητάς να επανεξεταστούν τα στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων;εγραψα οτι κανω ενσταση κατα των προσωρινων πινακων κλπ κλπ γιατι εντοπιστηκε λαθος στον συνολικο αριθμο μοριων κλπ κλπκαι εγραψα το ονομα του ατομου, τον α/α στον φετινο πινακα, τον αριθμο μοριων που εχει φετος καθως και το λαθος (τον αριθμο μοριων που τους περασαν). Επισης τους εδωσα εκτυπωμενο τον περυσινο ενιαιο πινακα, οπου φαινεται ο συνολικος αριθμος μοριων τους (αυτο δε νομιζω να χρειαζονταν, αλλα για καθε ενδεχομενο το πηρα μαζι μου).
Παράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:30:03 pmΠαράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο Ζητάς να επανεξεταστούν τα στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων;
Παράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο
σε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.
Παράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:49:52 pmΠαράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 10, 2011, 01:38:33 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:30:03 pmΠαράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο Ζητάς να επανεξεταστούν τα στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων;εγραψα οτι κανω ενσταση κατα των προσωρινων πινακων κλπ κλπ γιατι εντοπιστηκε λαθος στον συνολικο αριθμο μοριων κλπ κλπκαι εγραψα το ονομα του ατομου, τον α/α στον φετινο πινακα, τον αριθμο μοριων που εχει φετος καθως και το λαθος (τον αριθμο μοριων που τους περασαν). Επισης τους εδωσα εκτυπωμενο τον περυσινο ενιαιο πινακα, οπου φαινεται ο συνολικος αριθμος μοριων τους (αυτο δε νομιζω να χρειαζονταν, αλλα για καθε ενδεχομενο το πηρα μαζι μου).Σου έδωσαν συγκεκριμένο έγγραφο να συμπληρώσεις ή μπορώ να ετοιμάσω από το σπίτι μια ένσταση;
διαβαστε την πληροφορια απο debio
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 10, 2011, 01:51:53 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:49:52 pmΠαράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 10, 2011, 01:38:33 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Αυγούστου 10, 2011, 01:30:03 pmΠαράθεση από: mes στις Αυγούστου 10, 2011, 12:16:25 pmσε οποιαδηποτε δευτεροβαθμια. αρκει να επιρρεαζεται η θεση σου.καλημερα και απο εμενα!Μολις γυρισα απο τη δευτεροβαθμια, εκανα ενσταση για 2 ατομα τα οποια εμφανιζονται στον πινακα αναπληρωτων με αλλο αριθμο μοριων φετος, μεγαλυτερο απο αυτον που ειχανε περυσι. Οταν κατεθεσα την αιτηση, ο υπαλληλος δεν με ρωτησε αν επηρεαζεται η θεση μου - βασικα δε με ρωτησε τοποτα- με το ζορι μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου και εφυγα. Ελπιζω τουλαχιστον να μη βαρεθει να τη στειλει στο υπουργειο Ζητάς να επανεξεταστούν τα στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων;εγραψα οτι κανω ενσταση κατα των προσωρινων πινακων κλπ κλπ γιατι εντοπιστηκε λαθος στον συνολικο αριθμο μοριων κλπ κλπκαι εγραψα το ονομα του ατομου, τον α/α στον φετινο πινακα, τον αριθμο μοριων που εχει φετος καθως και το λαθος (τον αριθμο μοριων που τους περασαν). Επισης τους εδωσα εκτυπωμενο τον περυσινο ενιαιο πινακα, οπου φαινεται ο συνολικος αριθμος μοριων τους (αυτο δε νομιζω να χρειαζονταν, αλλα για καθε ενδεχομενο το πηρα μαζι μου).Σου έδωσαν συγκεκριμένο έγγραφο να συμπληρώσεις ή μπορώ να ετοιμάσω από το σπίτι μια ένσταση;η ενσταση ηταν σπιτικη αν ψαξεις στο google για υποδειγμα, θα βρεις. ΕΙναι σχεδον ιδια με την φορμα για αιτηση
Όντως ακούστηκε πολύ άσχημο αυτό.... είναι σαν να λέμε οτι δεν πανε να πνιγουν όλοι οι άλλοι, ας φροντίσουμε το 24μηνο.... Να τσεκάρουμε όλοι τον πίνακα των αναπληρωτων!!! Αν κοιτάξουμε κ τσεκάρουμε τα 20 άτομα που είναι από πάνω μας κ τα 20 άτομα που είναι από κάτω μας, τότε θα έχουμε ένα μεγάλο εύρος
Παράθεση από: konstantinavam στις Αυγούστου 10, 2011, 02:44:49 pmΌντως ακούστηκε πολύ άσχημο αυτό.... είναι σαν να λέμε οτι δεν πανε να πνιγουν όλοι οι άλλοι, ας φροντίσουμε το 24μηνο.... Να τσεκάρουμε όλοι τον πίνακα των αναπληρωτων!!! Αν κοιτάξουμε κ τσεκάρουμε τα 20 άτομα που είναι από πάνω μας κ τα 20 άτομα που είναι από κάτω μας, τότε θα έχουμε ένα μεγάλο εύροςΕριξα μια γρηγορη ματια στον ενιαιο πινακα αναπληρωτων χθες βραδυ (απο το 1 εως και το 680 περιπου). Ελεγξα τη σειρα και τον συνολικο αριθμο μοριων με βαση τον περυσινο πινακα. Οπως λεω και παραπανω, βρηκα 2 ατομα με "αλλαγμενο" τον συνολικο αριθμο μοριων. Αν καποιος αλλος εχει εντοπισει κατι, ας μας πει.
Να κάνω όμως μια ερώτηση, βέβαια για τον Ενιαίο; Οι αριθμοί 5,6,10 μπήκαν ενώ δεν υπήρχαν στους περισνούς. Τους δέχθηκαν με τη λογική ότι οι πίνακες δεν τροφοδοτούνται με ημερομηνία του προηγούμενου σχ. έτους ενώ αυτοί οι 3 έχουν προϋπηρεσία παλαιότερη και προφανώς φέτος έκαναν αίτηση; Αλλά βρε παιδιά οι 6 και 10 έχουν να μπουν σε τάξη από το 1996...είπαμε....
καλα που το ειπες. να ρωτησουμε για αυτες του ενιαιου 5 και 6 στους φιλολογους