0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mα και να το σηκώσουν δε θα ξέρουν να σε πληροφορήσουν για τίποτα. Και πίστεψε , δε το λέω αυθαίρετα αυτό. Όσες φορές χρειάστηκα κάποια πληροφορία, δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν. Ούτε καν την εγκύκλιο των αναπληρωτών δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν την περίοδο των αιτήσεων! Πότε θα μπει μια τάξη επιτέλους; Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μονιμότητας και της ανυπαρξίας ελέγχου. Κάθονται οι κύριοι στις γραφειάρες τους, πίνουν τις ρακές τους, λιμάρουν τα νύχια τους και δεν τους ξεκουνάει κανείς από τη θεσούλα τους! Ενώ κάποιοι άλλοι με πτυχία αγωνιούν κάθε μέρα!
Κλασσικά, πιστεύω , μιας και είναι Παρασκευή σήμερα και Δευτέρα 15 Αυγουστος, πως θα βγεί τ'απογευματάκι ή τελωσπάντων αφού σχολάσουν οι σκληρά εργαζόμενοι. Μην τους θορυβήσουμε και χάσουν κανα πανηγύρι!
μιλησα με υπουργείο, την έχουν την εγκύκλιο, Δασκαλοι κάτω από 50 άτομα
Ποσοι είναι οι δάσκαλοι διοριστεοι 60-40?
Μόλις πήρα τηλ. στο Υπουργείο (τμήμα διορισμών ΠΕ19) και με ενημέρωσαν ότι η εγκύκλιος διορισμών της
Παράθεση από: adioristos_pe19 στις Αυγούστου 12, 2011, 12:23:24 pmΜόλις πήρα τηλ. στο Υπουργείο (τμήμα διορισμών ΠΕ19) και με ενημέρωσαν ότι η εγκύκλιος διορισμών της