0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πάνω από 15 μέρες και έχουν ήδη προστεθεί μόρια. Αυτά παίζουν κάποιο ρόλο για την μετάθεση;
Θα την χρωστάς .
Καλησπέρα πήρα μετάθεση τώρα στην Α Αθήνας. Αν τοποθετηθω σε σχολείο που δεν θέλω να πάω και δηλώσω απόσπαση για άλλο σχολείο της Α Αθήνας θα έχω υπηρετήσει την οργανική μου ή θα την χρωστάω;
Αν τοποθετηθείς σε σχολείο ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ σου και ζητήσεις απόσπαση στο ίδιο Πυσπε/Πυσδε δε χρειάζεται να υπηρετήσεις την οργανική. Αρκεί το χαρτί που θα σου σταλεί να γράφει ΧΩΡΙΣ ΑΊΤΗΣΗ!
Δηλαδή αν υπάρχουν 2 οργανικές και εσύ χωρίς μπορείς πάραυτα να μείνεις στη διάθεση;Νομίζω σε τοποθετούν υποχρεωτικά σε κάποια.Αν όμως έχει γίνει χωρίς αίτηση σου μπορείς να πάρεις απόσπαση εντός χωρίς να την χρωστάς;Είστε σίγουροι;
Δεν γίνεται να υπάρχουν κενές οργανικές και εσύ να μείνεις στη διάθεση. Θα πάρεις υποχρεωτικά οργανική μια από τις δυο - τη χειρότερη.Όπως είπα και πριν δεν έχει σημασία αν την πήρες με αίτησή σου ή όχι. Αν πάρεις απόσπαση χρωστάς την οργανική.
Να ρωτήσω κι εγώ... Την οργανική μου την εχω υπηρετήσει. Τα τελευταία χρόνια παίρνω αποσπάσεις στον τόπο συμφερόντων μου και ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και μεταθεση. Την χρονιά που διανύουμε, το σχολείο της οργανικής μου βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας. Μίλησα με την δδε της οργανικής και μου λένε πως τώρα με τις τοποθετήσεις/βελτιώσεις πρέπει να κάνω κι εγώ αίτηση ώστε να πάρω νέα οργανική μιας και είμαι πλέον υπεράριθμη λόγω της αναστολής. (Να διευκρινίσω ότι Δεν έχω κάνει αίτηση για βελτίωση)Ρώταω λοιπόν, αν κάνω τώρα αίτηση τοποθέτησης για νέα οργανική όπως μου ζητάνε από την δδε θα πρέπει να υπηρετήσω την νέα μου οργανική προκειμένου να έχω το δικαίωμα μετάθεσης;