0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marsa στις Ιουλίου 20, 2007, 02:25:52 pmΕυχαριστώ πολύ vsk για την εξήγηση. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη: υπάρχουν περιοχές που αποτελούνται αποκλειστικά από δυσπρόσιτα; Αν υπάρχουν και τις δηλώσω, τότε είναι σα να δήλωσα ότι θέλω να μείνω εκεί για 2 χρόνια σωστά; (δηλ. σα να έβαλα το κεφάλι μου στον ντορβά)Απ' ό,τι ξέρω όλη π.χ. η Δ' ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ αποτελείται από δυσπρόσιτα. Αν σε τοποθετήσουν Δ' ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ δεν μένεις δύο χρόνια. Αν όμως σε τοποθετήσουν απευθείας από το Υπουργείο ονομαστικά σε κάποιο σχολείο της περιοχής και πάρεις οργανική εκεί, τότε η διετία είναι υποχρεωτική. Για να το καταλάβεις καλύτερα, όταν θα βγουν με το καλό οι διορισμοί σας, κάποιοι θα ξέρουν ότι θα πάνε π.χ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΛΟΥ, ΤΕΕ ΛΕΡΟΥ και κάποιοι Δ' ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Οι πρώτοι μένουν διετία, οι δεύτεροι όχι, αν και μπορεί και οι δύο να εργάζονται στο ίδιο σχολείο.
Ευχαριστώ πολύ vsk για την εξήγηση. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη: υπάρχουν περιοχές που αποτελούνται αποκλειστικά από δυσπρόσιτα; Αν υπάρχουν και τις δηλώσω, τότε είναι σα να δήλωσα ότι θέλω να μείνω εκεί για 2 χρόνια σωστά; (δηλ. σα να έβαλα το κεφάλι μου στον ντορβά)