0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μ΄αυτά που διαβάζω καλά κάνει και μας αφήνει αδιόριστους!!!Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει αναπληρωση αλλά πιστεψε με οτι καλύτερα να εισαι σπιτι σου και να βρεις μια ημιαπασχόληση με 400 ευρω το μήνα παρά να ξενητευτεις και στο ταμείο σου να μείνουν 200 στο τέλος του μήνα.Σε αυτή τη λογική προσπαθεί να μας βάλει το υπουργείο και στο τέλος να μας καταργήσει τη λέξη μονιμότητα που γι΄αυτή δώσαμε ΑΣΕΠ.Απ΄οτι βλέπω έχει ανταπόκριση η παγίδα και υπάρχουν πολλοι που θα τσιμπίσουν χωρις να ξέρουν οτι ο μισθός του αναπληρωτή θα πάει στα 800 και δεν θα δικαιούται επιδομα ανεργείας απο τη νέα χρονια.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.... Π Α Ν Τ Α Κ Ο Ι Τ Α Μ Ε Ν Α
Αν και δεν με συμφέρει ως Ασεπίτης το θεωρω ''αντιδεοντολογικο'' να παρω τη σειρα σε ανθρωπους που τρέχουν στα κατσαβραχα χρόνια για μόρια.Υπάρχουν μέσα βέβαια σ'αυτους και τα γλειφιτζουράκια της Σιβιτανιδείου και της ΠΔΣ(οχι όλοι) που με κάνουν να σκέφτομαι εντελώς αντίθετα με τα αρχικά!Πιστευω οτι ένα συστημα με ποσοστα (πχ το 60 -40 μιας που ειναι της μόδας) θα μπορουσε να ισχυσει και για τις προσλήψεις αναπληρωτων ΑΣΕΠ - πινακα.Προσωπικα δηλωσα μονο κοντα στο σπιτι μου και αμα δεν κατσει τεχνολόγος ειμαι θα βρω και αλλου μεροκάματο!!Sorry για το προηγουμενο μνμ αν έβγαλα επιθετικοτητα και ειρωνία πριν αλλά έμαθα να μη σκυβω ποτε το κεφάλι και να διεκδικώ οτι εχω αποκτήσει χωρις extra διαπραγματεύσεις!!!Ειμαστε όλοι εκπαιδευτικοι (αν και καποιοι που εχουν διδαχθει στη σχολή τους 2-3 επιλογης παιδαγωγικά μαθηματικοι ,φυσικοι κτλ μας θεωρουν μαστόρια) και πρεπει να διεκδικησουμε τις θέσεις που μας ανηκουν.-
Καλησπέρα , πάντως ρε παιδιά τι χάλι και αυτο περιμένουμε να βγούνε οι πίνακες χωρίς τα μόρια που πήραμε πέρυσι, πώς καταντήσαμε έτσι , καλό κουράγιο σε όλους !!!!!!!
Πόσους αναπληρωτές ΠΕ 17.02 πιστεύετε οτι θα προσλάβει το υπεπθ !!!!
Απο που ξέρουμε για τα κενά συνταξιοδοτήσεων στην βόρεια Ελλάδα !!!
LASID σου ευχομαι καλο διωρισμο.Οποτε και αν ερθει. ελπιζω να δουλεψουμε ολοι παλι φετος.