0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όποιος γνωρίζει ας μου απαντησει:είμαι επιτυχούσα στους διαγωνισμούς 2005 και 2007 και ανηκω στο 24μηνο των φιλολογων. αν γίνει φέτος ασεπ μπορώ να κρατησω το βαθμό του 2007 και εκει να προσμετρηθούν τα επιπλέον μόρια ή πρέπει οπωσδήποτε να δώσω πάλι?ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 18, 2011, 02:39:31 pmόποιος γνωρίζει ας μου απαντησει:είμαι επιτυχούσα στους διαγωνισμούς 2005 και 2007 και ανηκω στο 24μηνο των φιλολογων. αν γίνει φέτος ασεπ μπορώ να κρατησω το βαθμό του 2007 και εκει να προσμετρηθούν τα επιπλέον μόρια ή πρέπει οπωσδήποτε να δώσω πάλι?ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...Μπορεις να κρατησεις τον τελευταιο ασεπ
Ξέρετε πού μπορώ να βρω το περσινό νομοσχέδιο στο ίντερνετ; Δεν θυμάμαι αυτή η διαβάθμιση στην προϋπηρεσία αφορούσε τον ασεπ ή την αναπλήρωση;
Πάντως με αυτή τη διαβάθμιση δίνει περισσότερα από την προηγούμενη που κάθε εξάμηνο αντιστοιχούσε σε 0,5 μονάδες. Λάθος σκέφτομαι;
Προσεύχομαι για τη μεταβατική του 24μηνου, ανήκω στο 24μηνο των φιλολόγων, αλλά όπως έγιναν τα πράγματα μπαίνω κ στο τρυπάκι υπολογισμού των μορίων μου για πιθανό επόμενο ΑΣΕΠ.
Ας μην γίνει ΑΣΕπ...