0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου ωραία τα λες! Συμφωνώ με το σκεπτικό σου και τη διάθεσή σου, αλλά όσον αφορά το μέγεθος της λεγόμενης δικής μας τρέλας, εδώ που τα λέμε δεν έχουμε δείξει και πολλά δείγματα. Πλέον είναι τόσο τραγικά τα πράγματα που έχουμε πάθει αλαλία! Πάντως άποψή μου είναι να τίθενται τέτοια θέματα προς συζήτηση για να γνωρίζουν όλοι.Υ.Γ. Είμαι "φίλη", όχι "φίλος"
το τυρακι το εχουν ριξει απο καιρό και το εχουμε φαει χωρις ιδιαιτερο ζορι,αν κρινουμε απο τους αριθμους των μονιμων διορισμων που ακουγονται φανταστειτε τι επεται.....η τρελλα μας θα ξεσπασει οταν αγκιξουμε πατο
Παράθεση από: maraki28 στις Αυγούστου 16, 2011, 07:32:03 pmτο τυρακι το εχουν ριξει απο καιρό και το εχουμε φαει χωρις ιδιαιτερο ζορι,αν κρινουμε απο τους αριθμους των μονιμων διορισμων που ακουγονται φανταστειτε τι επεται.....η τρελλα μας θα ξεσπασει οταν αγκιξουμε πατο ο πατος δεν ειναι μακρια....μειον 3 μισθοι, ουσιαστικο παγωμα διορισμων, τριετια στους νεοδιοριστους, μεταθεσεις-αποσπασεις με το κυαλι, κλεισιμο σχολειων, ανυπαρκτος υλικοτεχνικος εξοπλισμος.... θεωρω οτι η κατασταση εχει φτασει σε οριακο σημειο!θα με θυμηθεις.......
αλλά όσον αφορά το μέγεθος της λεγόμενης δικής μας τρέλας, εδώ που τα λέμε δεν έχουμε δείξει και πολλά δείγματα.