0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια για εξηγηστε μου κάτι.....λένε όλοι μέσα στο φόρουμ ίσως παει για ΑΣΕΠ την άνοιξη για τις ειδικότητες που εξάντλησε τους ασεπιτες.....σε εμάς που δεν διόρισε κανέναν φέτος ειναι ικανή να κάνει και για μας ΑΣΕΠ;;;;
Παράθεση από: andreas1987 στις Αυγούστου 19, 2011, 10:53:38 amΡε παιδια για εξηγηστε μου κάτι.....λένε όλοι μέσα στο φόρουμ ίσως παει για ΑΣΕΠ την άνοιξη για τις ειδικότητες που εξάντλησε τους ασεπιτες.....σε εμάς που δεν διόρισε κανέναν φέτος ειναι ικανή να κάνει και για μας ΑΣΕΠ;;;;Κανονικά, ΑΣΕΠ θα γίνει για όλες τις ειδικότητες. Με το νέο σύστημα, δεν βγαίνει αριθμός θέσεων για διορισμό, αλλά μετά όταν βγαίνει το κενό, τσουπ, θα παίρνει όποιον προηγείται. Έτσι, εμείς θα πάμε να δώσουμε ΑΣΕΠ αλλά μετά μπορεί να μην πάρει κανέναν μας...
Εγώ συμφωνώ με arionotis. ΑΝ γίνει ΑΣΕΠ θα γίνει για όλες τις ειδικότητες, και το λογικό είναι να γίνει για να μπει σε εφαρμογή ο νέος τρόπος πρόσληψης αναπληρωτών και διορισμών. Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ του 2008 θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα διορισμού για οοοοποτε υπάρξει κενό. Με λίγα λόγια με τον καινούριο ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να διοριστεί κανένας πληροφορικός απλά θα μπορεί να βελτιώσει την θέση του ως αναπληρωτής.
Για χαλαρώστε ρε παιδιά γιατί εδώ μέσα λέτε ό,τι να 'ναι μου φαίνεται. ΑΣΕΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!!!
Παράθεση από: thymiaras στις Αυγούστου 19, 2011, 02:23:20 pmΕγώ συμφωνώ με arionotis. ΑΝ γίνει ΑΣΕΠ θα γίνει για όλες τις ειδικότητες, και το λογικό είναι να γίνει για να μπει σε εφαρμογή ο νέος τρόπος πρόσληψης αναπληρωτών και διορισμών. Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ του 2008 θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα διορισμού για οοοοποτε υπάρξει κενό. Με λίγα λόγια με τον καινούριο ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να διοριστεί κανένας πληροφορικός απλά θα μπορεί να βελτιώσει την θέση του ως αναπληρωτής.Και με τους 40% τι θα γίνει ρε φίλε;Θα γράψω π.χ. εγώ καλά,θα τους περάσω στην κατάταξη και θα διοριστώ εγώ;ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙ!