0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελάχιστο το ευχαριστώ για την Ιωάννα ..., ειδικά στους ματαιόδοξους και σκοτεινούς καιρούς μας!Μια ερώτηση: γιατί δεν αφαιρείς και αυτούς που θα διοριστούν απ' τον Ειδικό Πίνακα Δ' (ιδιωτικούς, αν δεν κάνω λάθος); 4, νομίζω, είναι αρκετά μπροστά ...ΥΓ: η μουσική σε αναζητά, ένα χρόνο τώρα ...
Συνάδελφοι δεν μπορώ να ανοίξω τον πίνακα... Μου βγαίνει ότι Win zip has expired, buy a new one
ξερετε εαν μπορουμε αραγε να υπολογισουμε απο αυτόν τον πίνακα τη σειρα μας στον νεο ενιαιο διορισμών μετα τους διορισμούς
Παράθεση από: aeee στις Αυγούστου 20, 2011, 12:28:42 pmξερετε εαν μπορουμε αραγε να υπολογισουμε απο αυτόν τον πίνακα τη σειρα μας στον νεο ενιαιο διορισμών μετα τους διορισμούς http://www.pde.gr/index.php?topic=23887.msg470492#msg470492Δες το Φ3 του πίνακα και αφαίρεσε τους 24
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 20, 2011, 10:47:19 amΕλάχιστο το ευχαριστώ για την Ιωάννα ..., ειδικά στους ματαιόδοξους και σκοτεινούς καιρούς μας!Μια ερώτηση: γιατί δεν αφαιρείς και αυτούς που θα διοριστούν απ' τον Ειδικό Πίνακα Δ' (ιδιωτικούς, αν δεν κάνω λάθος); 4, νομίζω, είναι αρκετά μπροστά ...ΥΓ: η μουσική σε αναζητά, ένα χρόνο τώρα ... ...και φυσικά έχεις δίκιο (για τον πίνακα, για τη μουσική δεν ξέρω... )Έκανα πρώτα των διορισμών, δεν ήταν μέσα αυτοί, και μετά που έπιασα των αναπληρωτών τους ...ξέχασα.Ανέβασα διορθωμένο πίνακα (δείτε πρώτο ποστ)
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 20, 2011, 12:20:44 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 20, 2011, 10:47:19 amΕλάχιστο το ευχαριστώ για την Ιωάννα ..., ειδικά στους ματαιόδοξους και σκοτεινούς καιρούς μας!Μια ερώτηση: γιατί δεν αφαιρείς και αυτούς που θα διοριστούν απ' τον Ειδικό Πίνακα Δ' (ιδιωτικούς, αν δεν κάνω λάθος); 4, νομίζω, είναι αρκετά μπροστά ...ΥΓ: η μουσική σε αναζητά, ένα χρόνο τώρα ... ...και φυσικά έχεις δίκιο (για τον πίνακα, για τη μουσική δεν ξέρω... )Έκανα πρώτα των διορισμών, δεν ήταν μέσα αυτοί, και μετά που έπιασα των αναπληρωτών τους ...ξέχασα.Ανέβασα διορθωμένο πίνακα (δείτε πρώτο ποστ)Για τη μουσική και αν έχω ..., όλοι οι θαμώνες της, θαρρώ, συμφωνούν ... Ας είναι ..., να είσαι καλά και ... ας μας λείπεις ...
ευχαριστουμε!!!!!αφαιρεθηκαν μονο 119 απο μπροστα μου...δεν επρεπε να ειναι περισσοτεροι?εχω 15 ασεπιτες πριν από μενα....