0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ είναι όλες οι φάσεις αναπληρωτών: http://www.pde.gr/index.php?cat=195Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που καλούνται οι αναπληρωτές.
Παιδιά είμαι πε19 και είμαι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας, με θέση κάπου στο 300.. Μήπως μπορεί να προβλέψει κάποιος πότε ενδεχομένως να με καλέσουν? Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και δε θα μπορώ τουλάχιστον μέχρι τέλος Ιανουαρίου να εργαστώ... Σας ρωτάω για να προλάβω να ακυρώσω την αίτησή μου και να μην υποστώ κυρώσεις για το επόμενο έτος.. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.. Υ.Γ. Μια κοπέλα μου είχε πει ότι πέρυσι ήταν στον ίδιο πίνακα, με θέση 500+ και την πήραν τέλος Νοεμβρίου.. Έχει αλλάξει κάτι φέτος στον αριθμό αναπληρωτών, ή ο,τιδήποτε, έτσι ώστε να έχω καμία ελπίδα για αργότερα, ή να την ακυρώσω άμεσα??? Επίσης, να σας πω ότι έχω δηλώσει μόνο λίγες περιοχές της Αθήνας (αν αυτό βοηθάει)..Σας ευχαριστώ όλους θερμά και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου!!!!
Παράθεση από: sotiria87 στις Αυγούστου 25, 2011, 04:10:29 pmΠαιδιά είμαι πε19 και είμαι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας, με θέση κάπου στο 300.. Μήπως μπορεί να προβλέψει κάποιος πότε ενδεχομένως να με καλέσουν? Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και δε θα μπορώ τουλάχιστον μέχρι τέλος Ιανουαρίου να εργαστώ... Σας ρωτάω για να προλάβω να ακυρώσω την αίτησή μου και να μην υποστώ κυρώσεις για το επόμενο έτος.. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.. Υ.Γ. Μια κοπέλα μου είχε πει ότι πέρυσι ήταν στον ίδιο πίνακα, με θέση 500+ και την πήραν τέλος Νοεμβρίου.. Έχει αλλάξει κάτι φέτος στον αριθμό αναπληρωτών, ή ο,τιδήποτε, έτσι ώστε να έχω καμία ελπίδα για αργότερα, ή να την ακυρώσω άμεσα??? Επίσης, να σας πω ότι έχω δηλώσει μόνο λίγες περιοχές της Αθήνας (αν αυτό βοηθάει)..Σας ευχαριστώ όλους θερμά και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου!!!! αυτο δεν μπορει κανεις να σου το πει. ειδικα φετος με τις συγχωνευσεις, το νεο σχολειο (τα πειραματικα δλδ. οπου πληροφορικη εχει απο την α' ταξη). αυτο που ξερω ειναι οτι οντως στον κλαδο σου προσελαβαν και απο τον μηδενικης απο καποια φαση κ μετα. βεβαια ο νοεμβρης μου φαινεται νωρις να καλεσουν απο αυτο τον πινακα... αν θες ριξε μια ματια στο site του υπουργειου σε ολες τις φασεις αναπληρωτων του κλαδου σου για να παρεις μια ιδεα. ειδικα οταν καλουν για α'βαθμια αναφερει κ την σειρα στον πινακα κ τα μορια αυτου που προσλαμβανουν.