*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 4154 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sotiria87

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
(Χωρίς τίτλο)
« στις: Αυγούστου 22, 2011, 08:09:55 pm »
Καλησπέρα παιδιά,

Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος ποιές είναι συνήθως οι ημερομηνίες των φάσεων αναπληρωτών πληροφορικής; Ευχαριστώ πολύ!!!!  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 25, 2011, 07:00:07 pm από Χριστίνα »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:33 »

Αποσυνδεδεμένος Sakisnemkav_ΠΕ_20

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 23, 2011, 03:15:51 pm »
η πρώτη φάση θα είναι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του σεπτέμβρη. Λογικά και φέτος ως συνήθως θα γίνουν πολλές φασεις, οι οποίες χρονικά μπορεί να φτάνουν μέχρι και το μάρτιο. Έτσι γίνονται τα πράγματα στη γιωργοκώσταινα!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 24, 2011, 10:48:09 am »
Σ'ευχαριστώ πολύ  :)

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 24, 2011, 08:49:57 pm »
Θερμή παράκληση αν μπορεί κάποιος, ας μου στείλει ένα link για να βρω τις περσινές φάσεις αναπληρωτών...  ??? Δεν τις βρίσκω, μόνο την α'..  :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:33 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 24, 2011, 09:36:54 pm »
Εδώ είναι όλες οι φάσεις αναπληρωτών: http://www.pde.gr/index.php?cat=195
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που καλούνται οι αναπληρωτές.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 25, 2011, 02:52:53 pm »
Εδώ είναι όλες οι φάσεις αναπληρωτών: http://www.pde.gr/index.php?cat=195
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που καλούνται οι αναπληρωτές.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Στέλιο  :)

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 25, 2011, 04:10:29 pm »
Παιδιά είμαι πε19 και είμαι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας, με θέση κάπου στο 300.. Μήπως μπορεί να προβλέψει κάποιος πότε ενδεχομένως να με καλέσουν? Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και δε θα μπορώ τουλάχιστον μέχρι τέλος Ιανουαρίου να εργαστώ... Σας ρωτάω για να προλάβω να ακυρώσω την αίτησή μου και να μην υποστώ κυρώσεις για το επόμενο έτος.. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει..  :-[

Υ.Γ. Μια κοπέλα μου είχε πει ότι πέρυσι ήταν στον ίδιο πίνακα, με θέση 500+ και την πήραν τέλος Νοεμβρίου.. Έχει αλλάξει κάτι φέτος στον αριθμό αναπληρωτών, ή ο,τιδήποτε, έτσι ώστε να έχω καμία ελπίδα για αργότερα, ή να την ακυρώσω άμεσα??? Επίσης, να σας πω ότι έχω δηλώσει μόνο λίγες περιοχές της Αθήνας (αν αυτό βοηθάει)..

Σας ευχαριστώ όλους θερμά και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου!!!!

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 25, 2011, 04:55:11 pm »
Παιδιά είμαι πε19 και είμαι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας, με θέση κάπου στο 300.. Μήπως μπορεί να προβλέψει κάποιος πότε ενδεχομένως να με καλέσουν? Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και δε θα μπορώ τουλάχιστον μέχρι τέλος Ιανουαρίου να εργαστώ... Σας ρωτάω για να προλάβω να ακυρώσω την αίτησή μου και να μην υποστώ κυρώσεις για το επόμενο έτος.. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει..  :-[

Υ.Γ. Μια κοπέλα μου είχε πει ότι πέρυσι ήταν στον ίδιο πίνακα, με θέση 500+ και την πήραν τέλος Νοεμβρίου.. Έχει αλλάξει κάτι φέτος στον αριθμό αναπληρωτών, ή ο,τιδήποτε, έτσι ώστε να έχω καμία ελπίδα για αργότερα, ή να την ακυρώσω άμεσα??? Επίσης, να σας πω ότι έχω δηλώσει μόνο λίγες περιοχές της Αθήνας (αν αυτό βοηθάει)..

αυτο δεν μπορει κανεις να σου το πει. ειδικα φετος με τις συγχωνευσεις,  το νεο σχολειο (τα πειραματικα δλδ. οπου πληροφορικη εχει απο την α' ταξη). αυτο που ξερω ειναι οτι οντως στον κλαδο σου προσελαβαν και απο τον μηδενικης απο καποια φαση κ μετα. βεβαια ο νοεμβρης μου φαινεται νωρις να καλεσουν απο αυτο τον πινακα...
 αν θες ριξε μια ματια στο site του υπουργειου σε ολες τις φασεις αναπληρωτων του κλαδου σου για να παρεις μια ιδεα. ειδικα οταν καλουν για α'βαθμια αναφερει κ την σειρα στον πινακα κ τα μορια αυτου που προσλαμβανουν.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 25, 2011, 05:52:28 pm »

αυτο δεν μπορει κανεις να σου το πει. ειδικα φετος με τις συγχωνευσεις,  το νεο σχολειο (τα πειραματικα δλδ. οπου πληροφορικη εχει απο την α' ταξη). αυτο που ξερω ειναι οτι οντως στον κλαδο σου προσελαβαν και απο τον μηδενικης απο καποια φαση κ μετα. βεβαια ο νοεμβρης μου φαινεται νωρις να καλεσουν απο αυτο τον πινακα...
 αν θες ριξε μια ματια στο site του υπουργειου σε ολες τις φασεις αναπληρωτων του κλαδου σου για να παρεις μια ιδεα. ειδικα οταν καλουν για α'βαθμια αναφερει κ την σειρα στον πινακα κ τα μορια αυτου που προσλαμβανουν.

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Ναι, τις έχω δει και πέρυσι πήραν από Νοέμβριο άτομα με μηδενική προϋπηρεσία.. Είναι προφητικό το ερώτημά μου το ξέρω...  :P Απλά έχω αγχωθεί με το αν πρέπει να ακυρώσω την αίτησή μου, ή όχι.. Θα παρακολουθώ τις φάσεις και θα την ακυρώσω τότε.. Σύμφωνα με την εγκύκλιο γίνεται να την ακυρώσω, ελπίζω να μη μου πουν τίποτα τότε..  :-[ Και πάλι σ'ευχαριστώ, καλή σου επιτυχία!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος comba

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 25, 2011, 07:52:20 pm »
πρώτα θα τελειώσει με τους λίγους ΑΚΩ (σεπτ-οκτ) και μετά θα αρχίσει με τους ΑΜΩ ΕΣΠΑ (οκτ-μάρτιο).

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182530
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)