0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
7μιση ξύπνησα :(δε μου έδιναν το επίδομα από άλλου βλακεία.....30 του μηνός θα ξέρουν για αριθμό Α Φάσης.
Πήγα στον ΟΑΕΔ.....Δεν είναι ο κυριούλης....το χειρότερο είναι ότι δεν γνώριζαν για συμπληρωματικούς διορισμούς.Τηλεφώνησα το πρωί, καμία ενημέρωση δεν είχαν
αυτοι οι ρημαδοπινακες καμια ανανεωση?και γω πρεπει να παω ΟΑΕΔ, μου βαλαν το επιδομα στην τραπεζα μειωμενο κατα 180 ευρω!!!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 24, 2011, 11:18:12 amαυτοι οι ρημαδοπινακες καμια ανανεωση?και γω πρεπει να παω ΟΑΕΔ, μου βαλαν το επιδομα στην τραπεζα μειωμενο κατα 180 ευρω!!!γιατι??
Να ρωτήσω κι αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει! Στον 1 χρόνο αλλάζει το ΜΚ των αναπληρωτών;
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 24, 2011, 11:31:42 amΝα ρωτήσω κι αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει! Στον 1 χρόνο αλλάζει το ΜΚ των αναπληρωτών;Στους 12 μήνες πραγματικής υπηρεσίας αλλάζει από ΜΚ 18 σε ΜΚ 17, από εκεί και μετά κάθε 24 μήνες. Αυτό ισχύει μέχρι τώρα, τουλάχιστον, γιατί θα αλλάξει και αυτό.
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 24, 2011, 12:25:55 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 24, 2011, 11:31:42 amΝα ρωτήσω κι αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει! Στον 1 χρόνο αλλάζει το ΜΚ των αναπληρωτών;Στους 12 μήνες πραγματικής υπηρεσίας αλλάζει από ΜΚ 18 σε ΜΚ 17, από εκεί και μετά κάθε 24 μήνες. Αυτό ισχύει μέχρι τώρα, τουλάχιστον, γιατί θα αλλάξει και αυτό.Ευχαριστώ!!!