*

Ψηφοφορία

Θα ζητήσετε μετάταξη στην Πρωτοβάθμια;

Ναι
22 (33.8%)
Όχι
12 (18.5%)
Μάλλον ναι
18 (27.7%)
Μάλλον όχι
13 (20%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 65

Η ψηφοφορία έληξε: Ιούλιος 09, 2012, 11:18:28 μμ

Αποστολέας Θέμα: Ίδρυση κλάδου εκπαιδευτικών πληροφορικής (ΠΕ19) στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση  (Αναγνώστηκε 25395 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος delete

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 16, 2012, 03:01:49 μμ από kmos »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος remain

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Γνωρίζει κάποιος πόσες ήταν συνολικά φέτος οι αποσπάσεις Πληροφορικών από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια?

Υγ. Νομικά δίνεται επιπλέον πάτημα στους 90 αδιόριστους-διοριστέους του 2008 που περιμένουν, με την προτεραιότητα που δίνει το Υπουργείο στους μόνιμους.

Αποσυνδεδεμένος ekalaitz

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
Και κάτι ακόμα, που πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν το λέει κανείς.

Εξετάσεις ΑΣΕΠ περάσατε στην Βθμια.
Αν πάρετε μετάταξη στην Αθμια, δεν μετράνε οι εξετάσεις ΑΣΕΠ που δώσατε.
Οπότε η θέση σας γίνεται ακόμα πιο επισφαλής.

Και σε πειραματικό μάθημα, και χωρίς εξετάσεις ΑΣΕΠ, είστε οι πρώτοι που θα φύγουν.

Χαλάρωσε φίλε...

Μήπως βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας; Πρέπει όντως να χαλαρώσεις λιγάκι...

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

1) Ειπώθηκε πως αν πας στα δημοτικά και οι οργανικές είναι πιλοτικές τότε άμα βγει νέος υπουργός τις καταργεί και απολύεσαι. Μάλιστα.
ενώ άμα βγει νέος Υπουργός και καταργήσει την Πληροφορική σε μια νύχτα στην δευτεροβάθμια δεν είσαι ξεκρέμαστος;

Σοβαρά μιλάς; Με την ίδια ευκολία καταργείς ένα πιλοτικό μάθημα, σε ανθρώπους που δεν έχουν εξεταστεί παιδαγωγικά για να το διδάσκουν, και με την ίδια ευκολία καταργείς ένα μάθημα 20ετίας, με υποδομή σε όλα τα σχολεία της Βθμιας, και στο οποίο υπάρχουν διδάσκοντες οι οποίοι έχουν αποδείξει με εξετάσεις ότι έχουν την παιδαγωγική κατάρτηση;

Δεν παμε καλά μου φαίνεται! Η πείνα μας έχει κάνει να μην σκεφτόμαστε σωστά.

2) Πόσο εύκολο είναι να πεις σε κάποιον μην πας στην πρωτοβάθμια και σπίτι σου γιατί κινδυνεύεις. Κάτσε μακριά και είσαι σίγουρος. Και αν του χρόνου, ΛΕΩ ΑΝ, μου τραβήξει μια περικοπή μισθού 200-300 ευρώ (γίνονται αυτά τα πράγματα;;;) αυτός που με παρότρυνε να κάτσω μακριά θα μου πληρώσει την διαφορά από την τσέπη του; Ευχαρίστως δίνω ΙΒΑΝ.

Αυτό που λες είναι σωστό.

Όμως θυμηθείτε το, εδώ θα είμαστε, το πασοκικό παρακράτος με αδιαφανή κριτήρια θα διαλέξει τα βύσματα που θέλει να τα πάει σπίτια τους, και θα τα μετατάξει στην Αθμια.

Ήδη έβαλε ποσόστωση σε έναν ενιαίο κλάδο ΠΕ19-20 και εφάρμοσε την γνωστή πράσινη τακτική του διαίρει και βασίλευε, με το 60-40 σε αυτούς που θέλουν να μεταταγούν στην Αθμια. Με τι σκεπτικό άραγε; Είναι ή δεν είναι ενιαίος ο κλάδος ΠΕ19-20;

Μάλλον το 60-40 βολεύει σαν νούμερο τα βύσματα που θέλουν να τα πάνε σπίτια τους. Το ίδιο δεν κάνανε και με τους διορισμένους το 2010 που πήρανε διπλάσια μόρια δυσμενών συνθηκών από τους υπόλοιπους;

Τι ψάχνεις.... ::)

Τελερύγγι!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 25, 2012, 05:00:01 μμ από baarli »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος delete

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 16, 2012, 03:02:26 μμ από kmos »

Αποσυνδεδεμένος df478

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ωραία όλα αυτά αλλά γιατί μόνο 480 θέσεις; με ποιο σκεπτικό τόσες λίγες; Αν μπει η Πληροφορική στην Α/θμια δε θα έπρεπε να είναι για όλα τα σχολεία κ όχι μόνο για 480;
Όσοι δεν μεταχθούν κ παραμείνουν υπεράριθμοι στη Β/θμια θα "μεταταχθούν" στο ταμείο ανεργίας;
Με ποια κριτήρια θα γίνουν οι μετατάξεις (τις κοματικές αποχρώσεις;; )
Κάτι τέτοιο δε μοιάζει με προεκλογική (αν γίνουν ποτέ εκλογές) άρπα κόλα υπόσχεση; Λίγο στο πόδι δεν είναι αυτή η ανακοίνωση για τις μετατάξεις;
Είμαι κ εγώ από αυτόυς που η λέξη μετάθεση ακούγεται σαν ανέκδοτο πλέον αλλά κάτι τέτοιο από εκεί που το περιμέναμε δε δημιουργεί ανυσυχίες;

Επίσης με τι καθεστώς θα μεταχθεί κάποιος; δηλαδή θα θεωρείται κάτι σαν αορίστου χρόνου π.χ. όπως στον οτε; Μπορεί να είναι λίγο ηλίθια αυτή η ερώτηση αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει

Απαντήσεις δεν περιμένω απλά ανυσηχώ όπως όλοι

Αποσυνδεδεμένος delete

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 16, 2012, 03:02:44 μμ από kmos »

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ωραία όλα αυτά αλλά γιατί μόνο 480 θέσεις; με ποιο σκεπτικό τόσες λίγες; Αν μπει η Πληροφορική στην Α/θμια δε θα έπρεπε να είναι για όλα τα σχολεία κ όχι μόνο για 480;

αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα που πρέπει να τεθεί σε οποιοδήποτε θελήσει να σας εκθειάσει τα καλά των οργανικών σας στα δημοτικά.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΤΙ-ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ 480 ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 27, 2012, 09:32:19 μμ από baarli »

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Έχει υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη σύστάση 480 οργανικών ΠΕ19/20 στην ΠΕ.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2012, 03:34:06 μμ από jtsop »

Αποσυνδεδεμένος newseditor

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Σύσταση Κλάδων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

http://www.pde.gr/index.php?page=4555

Αποσυνδεδεμένος Mystirios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
1.
Κώδικας: [Επιλογή]
..., με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχουν.αυτό πάλι τι είναι? πρέπει να έχεις οργανική για να κάνεις αίτηση? αν είσαι στη διάθεση δεν μπορείς?
2. Σε ποιες περιοχές θα ανοίξουν οι θέσεις? στην αίτησή σου θα ζητάς γενικώς μετάταξη στην ΠΕ ή θα μπορείς για μια συγκεκριμένη περιοχή?

Νομίζω ότι θα πρέπει να απαντηθούν τα παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Οι 480 θα καλυφθούν όοοολες με μόνιμους?Δε θα μείνει τίποτα και για μας τους αναπληρωτές???  :(

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
ακριβώς!
αν και είμαι αισιόδοξος ότι και πάλι θα περισσέψουν θέσεις στα δημοτικά.
Σε πρώτη φάση καλύπτονται από μονίμους. λογικό είναι αφού στην Βθμια οι πληροφορικάριοι είναι πάρα μα πάρα πολλοί.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι τόσοι πολλοί ώστε να καλύπτουν και θέσεις όλων των Δημοτικών της Ελλάδας.

Και σε αυτό να λάβεις υπόψη σου πολλούς πληφορικούς της Βθμιας που δεν θα κάνουν αίτηση για μετάταξη ο καθένας για τους δικούς του λόγους (άλλος δεν αντέχει το δημοτικό, άλλος θεωρεί ξεφτίλα από προγραμματιστής στην Singular που δούλευε να διδάσκει το paint σε παιδιά δημοτικού, και άλλος απλά γιατί έχει βολευτεί τα τελευταία χρόνια στην Βθμια να έχει ωράριο 8-10 ώρες εβδομαδιαίως και να μην τον κουνάει κανείς)

Σε αναμονή λοιπόν. Ο κύβος ερρίφθη!

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ακριβώς!
αν και είμαι αισιόδοξος ότι και πάλι θα περισσέψουν θέσεις στα δημοτικά.
Σε πρώτη φάση καλύπτονται από μονίμους. λογικό είναι αφού στην Βθμια οι πληροφορικάριοι είναι πάρα μα πάρα πολλοί.
Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι τόσοι πολλοί ώστε να καλύπτουν και θέσεις όλων των Δημοτικών της Ελλάδας.

Και σε αυτό να λάβεις υπόψη σου πολλούς πληφορικούς της Βθμιας που δεν θα κάνουν αίτηση για μετάταξη ο καθένας για τους δικούς του λόγους (άλλος δεν αντέχει το δημοτικό, άλλος θεωρεί ξεφτίλα από προγραμματιστής στην Singular που δούλευε να διδάσκει το paint σε παιδιά δημοτικού, και άλλος απλά γιατί έχει βολευτεί τα τελευταία χρόνια στην Βθμια να έχει ωράριο 8-10 ώρες εβδομαδιαίως και να μην τον κουνάει κανείς)

Σε αναμονή λοιπόν. Ο κύβος ερρίφθη!

Ο κύβος ερρίφθη! Αυτό ακριβώς..Τουλάχιστον έγινε μια αρχή..Άντε να δούμε τουλάχιστον άμα διορίσει όσους περίσσεψαν από τον ΑΣΕΠ του 2008..Σχετικά με αυτό που λες για τους μόνιμους επέτρεψε μου να διαφωνήσω..Μετατάξεις θα ζητήσουν αυτοί που βρίσκονται εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας και θέλουν απλά να επιστρέψουν..

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 880
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)