Σύνολο ψηφοφόρων: 65
Η ψηφοφορία έληξε: Ιούλιος 09, 2012, 11:18:28 μμ
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουάριος 25, 2012, 11:11:36 πμΚαι κάτι ακόμα, που πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν το λέει κανείς.Εξετάσεις ΑΣΕΠ περάσατε στην Βθμια.Αν πάρετε μετάταξη στην Αθμια, δεν μετράνε οι εξετάσεις ΑΣΕΠ που δώσατε.Οπότε η θέση σας γίνεται ακόμα πιο επισφαλής.Και σε πειραματικό μάθημα, και χωρίς εξετάσεις ΑΣΕΠ, είστε οι πρώτοι που θα φύγουν.Χαλάρωσε φίλε...
Και κάτι ακόμα, που πάλι μου κάνει εντύπωση που δεν το λέει κανείς.Εξετάσεις ΑΣΕΠ περάσατε στην Βθμια.Αν πάρετε μετάταξη στην Αθμια, δεν μετράνε οι εξετάσεις ΑΣΕΠ που δώσατε.Οπότε η θέση σας γίνεται ακόμα πιο επισφαλής.Και σε πειραματικό μάθημα, και χωρίς εξετάσεις ΑΣΕΠ, είστε οι πρώτοι που θα φύγουν.
1) Ειπώθηκε πως αν πας στα δημοτικά και οι οργανικές είναι πιλοτικές τότε άμα βγει νέος υπουργός τις καταργεί και απολύεσαι. Μάλιστα.ενώ άμα βγει νέος Υπουργός και καταργήσει την Πληροφορική σε μια νύχτα στην δευτεροβάθμια δεν είσαι ξεκρέμαστος;
2) Πόσο εύκολο είναι να πεις σε κάποιον μην πας στην πρωτοβάθμια και σπίτι σου γιατί κινδυνεύεις. Κάτσε μακριά και είσαι σίγουρος. Και αν του χρόνου, ΛΕΩ ΑΝ, μου τραβήξει μια περικοπή μισθού 200-300 ευρώ (γίνονται αυτά τα πράγματα;; αυτός που με παρότρυνε να κάτσω μακριά θα μου πληρώσει την διαφορά από την τσέπη του; Ευχαρίστως δίνω ΙΒΑΝ.
Ωραία όλα αυτά αλλά γιατί μόνο 480 θέσεις; με ποιο σκεπτικό τόσες λίγες; Αν μπει η Πληροφορική στην Α/θμια δε θα έπρεπε να είναι για όλα τα σχολεία κ όχι μόνο για 480;
..., με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχουν.
ακριβώς!αν και είμαι αισιόδοξος ότι και πάλι θα περισσέψουν θέσεις στα δημοτικά.Σε πρώτη φάση καλύπτονται από μονίμους. λογικό είναι αφού στην Βθμια οι πληροφορικάριοι είναι πάρα μα πάρα πολλοί.Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι τόσοι πολλοί ώστε να καλύπτουν και θέσεις όλων των Δημοτικών της Ελλάδας.Και σε αυτό να λάβεις υπόψη σου πολλούς πληφορικούς της Βθμιας που δεν θα κάνουν αίτηση για μετάταξη ο καθένας για τους δικούς του λόγους (άλλος δεν αντέχει το δημοτικό, άλλος θεωρεί ξεφτίλα από προγραμματιστής στην Singular που δούλευε να διδάσκει το paint σε παιδιά δημοτικού, και άλλος απλά γιατί έχει βολευτεί τα τελευταία χρόνια στην Βθμια να έχει ωράριο 8-10 ώρες εβδομαδιαίως και να μην τον κουνάει κανείς)Σε αναμονή λοιπόν. Ο κύβος ερρίφθη!