0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είστε κάτω από το 553 του εκκαθαρισμένου πίνακα αναπληρωτών, αφαιρέστε 1 ακόμη άτομο από μπροστά σας (άλλη 1 επιλαχούσα). Το ίδιο και για το 764 του εκκ. πίνακα διορισμών.Οι πίνακες που θα ανέβουν αργότερα ή αύριο στα αρχεία του pde θα είναι σωστοί.
Ιωάννα, ευχαριστούμε πάαααααααααααααρα πολύ! Έχω μερικές απορίες: α)στους διοριστέους στη σελίδα του Υπουργείου δε βρίσκω τα νούμερα 7 από το 40% και 65 από το 24μηνο του πίνακα σου,β)τα νούμερα 264 και 266 στην πρόβλεψη σειράς αναπληρωτών είναι διοριστέοι. Δεν πρέπει να αφαιρεθούν;Αν είναι δικό μου το λάθος, συγνώμη...
Παράθεση από: tonik στις Αυγούστου 24, 2011, 02:20:46 pmΙωάννα, ευχαριστούμε πάαααααααααααααρα πολύ! Έχω μερικές απορίες: α)στους διοριστέους στη σελίδα του Υπουργείου δε βρίσκω τα νούμερα 7 από το 40% και 65 από το 24μηνο του πίνακα σου,β)τα νούμερα 264 και 266 στην πρόβλεψη σειράς αναπληρωτών είναι διοριστέοι. Δεν πρέπει να αφαιρεθούν;Αν είναι δικό μου το λάθος, συγνώμη... α) Δες τις παρατηρήσεις 1, 4 και 5 στο πρώτο μήνυμα.β) Αν εννοείς τις θέσεις 328 και 331 στον πίνακα αναπληρωτών του e-aitisi, που στην πρόβλεψη σειράς αναπληρωτών (στήλη