0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!!Γνωρίζει κάποιος πότε θα καλέσει αναπληρωτές;;Είχα πάρει τηλ στο υπουργείο πριν μία βδομάδα και μου είπαν οτι δεν μπορούν να καλέσουν αναπληρωτές προτού αρχίσει το σχολείο.Μετά διαβάζω οτι η α φάση θα γίνει μέχρι τις 9 του μήνα!Εχει κάποιος καμία πληροφόρηση;και ποιους θα αφορά;εγώ είμαι αγγλικών.
Παράθεση από: gt στις Αυγούστου 24, 2011, 04:08:38 pmΚαλησπέρα!!Γνωρίζει κάποιος πότε θα καλέσει αναπληρωτές;;Είχα πάρει τηλ στο υπουργείο πριν μία βδομάδα και μου είπαν οτι δεν μπορούν να καλέσουν αναπληρωτές προτού αρχίσει το σχολείο.Μετά διαβάζω οτι η α φάση θα γίνει μέχρι τις 9 του μήνα!Εχει κάποιος καμία πληροφόρηση;και ποιους θα αφορά;εγώ είμαι αγγλικών.Το δεν μπορούν να καλέσουν πριν αρχίσουν τα σχολεία είναι μπούρδα από πολλές πλευρές.Το 8-9 το είπε η υπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου.8-9 θα έχουν παρουσιαστεί είπε, άρα το νωρίτερο ( ; ) η ανακοίνωση θα γίνει 2/9 ή 5/9
Πέρυσι κληθήκαμε στις 8/9! Όσο για το πότε μπήκαμε στα σχολεία...άστο καλύτερα!!! 2+ εβδομάδες περιμέναμε να μας τοποθετήσουν, ενώ παράλληλα τα παιδιά έμεναν χωρίς καθηγητές! Ο ορισμός της ανοργανωσιάς και του μπάχαλου. Κάτι μου λέει πως και φέτος θα ξαναδούμε το ίδιο εργάκι...
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 24, 2011, 04:19:59 pmΠέρυσι κληθήκαμε στις 8/9! Όσο για το πότε μπήκαμε στα σχολεία...άστο καλύτερα!!! 2+ εβδομάδες περιμέναμε να μας τοποθετήσουν, ενώ παράλληλα τα παιδιά έμεναν χωρίς καθηγητές! Ο ορισμός της ανοργανωσιάς και του μπάχαλου. Κάτι μου λέει πως και φέτος θα ξαναδούμε το ίδιο εργάκι...2 βδομαδες? μονο? ενα μηνα τους πηρε για να μου βρουν σχολεια!
Εννοούσε τον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών της