0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Μια απορία και από μένα.Με θέση 1237 λέτε να βρίσκομαι στην α' φάση ή θα χρειαστεί να περιμένω για την β';Γιατί με βάση τα περσινά δεδομένα θα μπορούσα να είμαι στην α' φάση.Δεν είναι όμως κάθε μέρα τ'Αη Γιαννιού...Κάθε απάντηση δεκτή , 'ετσι για να σκοτώνω το χρόνο μου γιατί σκέφτομαι συνέχεια πως έχω μετανιώσει που έβαλα και το περίφημο κουτάκι για όλη την Ελλάδα.Δεν έχω καμία διάθεση για ξεσπιτώματα.
κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας κ αναρωτιέμαι........... εργάζομαι σε ιδιωτικό με ικανοποιητικές συνθήκες, στον ενιαίο έχω 1850 περίπου κ έχω δηλώσει μόνο 1 επιλογή (την πόλη μου που ποτέ δεν έχει κενά) δλδ αποκλείεται να με καλέσουν αναπλ. Αλλά επίτηδες δε δήλωσα άλλες περιοχές σκεπτόμενη αν αξιζει τον κόπο να παρατήσω τη δουλεία κ να πάω αναπλ κ να μη πάρω μόρια κ να μην ξέρω αν θα δουλέψω του χρονου…..τουλαχιστον (λογικά) θα είμαι για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό….(η κρίση δεν τον πτόησε)
Είναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων εγω προσωπικα με θεση πανω απο 200 στο πινακα εξακολουθω να βαζω το κουτακι μου εχει τυχει να δηλωσω 30 περιοχες και να παω στη 30η ....προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα παρουν πολλους αναπληρωτες νηπιαγωγους φετος...εαν εισαι τυχερη και αναλογα με το ποια ειναι αυτη η μια σου επιλογη μπορει και να σε καλεσουν...στο ευχομαι παντως!!!!
Παράθεση από: mentira στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:50:04 pmΕίναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων εγω προσωπικα με θεση πανω απο 200 στο πινακα εξακολουθω να βαζω το κουτακι μου εχει τυχει να δηλωσω 30 περιοχες και να παω στη 30η ....προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα παρουν πολλους αναπληρωτες νηπιαγωγους φετος...εαν εισαι τυχερη και αναλογα με το ποια ειναι αυτη η μια σου επιλογη μπορει και να σε καλεσουν...στο ευχομαι παντως!!!!Αυτό που κάνεις είναι καθαρή τρέλα!! Εκτός κι αν σ' αρέσουν τα ταξίδια, οπότε πάω πάσο...
Παράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:09:18 pm Καλημέρα!Μια απορία και από μένα.Με θέση 1237 λέτε να βρίσκομαι στην α' φάση ή θα χρειαστεί να περιμένω για την β';Γιατί με βάση τα περσινά δεδομένα θα μπορούσα να είμαι στην α' φάση.Δεν είναι όμως κάθε μέρα τ'Αη Γιαννιού...Κάθε απάντηση δεκτή , 'ετσι για να σκοτώνω το χρόνο μου γιατί σκέφτομαι συνέχεια πως έχω μετανιώσει που έβαλα και το περίφημο κουτάκι για όλη την Ελλάδα.Δεν έχω καμία διάθεση για ξεσπιτώματα.αν σκεφτείς ότι στις φάσεις που βγαίνουν το 20% είναι οι τρίτεκνοι λίγο δύσκολο να είσαι πρώτη φάση...επίσης λέγετε ότι ίσως να είναι και μέτρια φάση γιατί στις 20 του μήνα θα γίνει η β φάση αποσπάσεων
Το ποσοστο αυτο ισχυει μονο εφοσον οι τριτεκνες εχουν δηλωσει τις αντιστοιχες περιοχες που υπαρχουν κενα επειδη ομως σπανια μια τριτεκνη εχει την πολυτελεια να δηλωσει πολλες περιοχες συνηθως ο τελικος αριθμος τριτεκνων ειναι πολυ χαμηλοτερος του 20%.