*

Αποστολέας Θέμα: Ά Φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 103210 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος adria

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ά Φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 11:38:13 am »
Δ. Σύμφωνα με την αριθμ. 35557/Δ2/9-4-2003 (ΦΕΚ 465

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:30:34 »

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:09:18 pm »
        Καλημέρα!Μια απορία και από μένα.Με θέση 1237 λέτε να βρίσκομαι στην α' φάση ή θα χρειαστεί να περιμένω για την β';Γιατί με βάση τα περσινά δεδομένα θα μπορούσα να είμαι στην α' φάση.Δεν είναι όμως κάθε μέρα τ'Αη Γιαννιού...Κάθε απάντηση δεκτή , 'ετσι για να σκοτώνω το χρόνο μου γιατί  σκέφτομαι συνέχεια πως έχω μετανιώσει που έβαλα και το περίφημο κουτάκι για όλη την Ελλάδα.Δεν έχω καμία διάθεση για ξεσπιτώματα.

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:26:11 pm »
        Καλημέρα!Μια απορία και από μένα.Με θέση 1237 λέτε να βρίσκομαι στην α' φάση ή θα χρειαστεί να περιμένω για την β';Γιατί με βάση τα περσινά δεδομένα θα μπορούσα να είμαι στην α' φάση.Δεν είναι όμως κάθε μέρα τ'Αη Γιαννιού...Κάθε απάντηση δεκτή , 'ετσι για να σκοτώνω το χρόνο μου γιατί  σκέφτομαι συνέχεια πως έχω μετανιώσει που έβαλα και το περίφημο κουτάκι για όλη την Ελλάδα.Δεν έχω καμία διάθεση για ξεσπιτώματα.

αν σκεφτείς ότι στις φάσεις που βγαίνουν το 20% είναι οι τρίτεκνοι λίγο δύσκολο να είσαι πρώτη φάση...επίσης λέγετε ότι ίσως να είναι και μέτρια φάση γιατί στις 20 του μήνα θα γίνει η β φάση αποσπάσεων

Αποσυνδεδεμένος mentira

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:18:36 pm »
εμενα βρε παιδια τρια χρονια που δουλευω μονο την πρωτη χρονια μου ζητησαν το πιστοποιητικο υγειας τις αλλες χρονιες ουτε λογος δεν εγινε αν το εχω ή δε το εχω ???? οποτε μη βιαζεστε να βγαλετε πιστοποιητικα ασε που σε καθε νομο μπορει να ζητανε διαφορετικα πραγματα...για παραδειγμα εγω τοτε ειχα περασει και ψυχολογο και ψυχιατρο ενω φιλοι μου σε αλλο νομο ειχαν παει μονο εξετασεις αιματος και ακτινογραφια θωρακος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:30:34 »

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:27:32 pm »
κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας κ αναρωτιέμαι........... εργάζομαι σε ιδιωτικό με ικανοποιητικές συνθήκες, στον ενιαίο έχω 1850 περίπου κ έχω δηλώσει μόνο 1 επιλογή (την πόλη μου που ποτέ δεν έχει κενά) δλδ αποκλείεται να με καλέσουν αναπλ. Αλλά επίτηδες δε δήλωσα άλλες περιοχές σκεπτόμενη αν αξιζει τον κόπο να παρατήσω τη δουλεία κ να πάω αναπλ κ  να μη πάρω μόρια κ να μην ξέρω αν θα δουλέψω του χρονου…..τουλαχιστον (λογικά) θα είμαι για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό….(η κρίση δεν τον πτόησε)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:32:44 pm από christMA »

Αποσυνδεδεμένος mentira

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:50:04 pm »
κορίτσια διαβάζω τα σχόλια σας κ αναρωτιέμαι........... εργάζομαι σε ιδιωτικό με ικανοποιητικές συνθήκες, στον ενιαίο έχω 1850 περίπου κ έχω δηλώσει μόνο 1 επιλογή (την πόλη μου που ποτέ δεν έχει κενά) δλδ αποκλείεται να με καλέσουν αναπλ. Αλλά επίτηδες δε δήλωσα άλλες περιοχές σκεπτόμενη αν αξιζει τον κόπο να παρατήσω τη δουλεία κ να πάω αναπλ κ  να μη πάρω μόρια κ να μην ξέρω αν θα δουλέψω του χρονου…..τουλαχιστον (λογικά) θα είμαι για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό….(η κρίση δεν τον πτόησε)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2011, 10:23:12 pm »
Είναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων εγω προσωπικα με θεση πανω απο 200 στο πινακα εξακολουθω να βαζω το κουτακι μου εχει τυχει να δηλωσω 30 περιοχες και να παω στη 30η ....προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα παρουν πολλους αναπληρωτες νηπιαγωγους φετος...εαν εισαι τυχερη και αναλογα με το ποια ειναι αυτη η μια σου επιλογη μπορει και να σε καλεσουν...στο ευχομαι παντως!!!!
Αυτό που κάνεις είναι καθαρή τρέλα!! Εκτός κι αν σ' αρέσουν τα ταξίδια, οπότε πάω πάσο... ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:10:14 am »
κορίτσια εννοώ αξίζει να μπεις σ αυτή την διαδικασία έχοντας ως δεδομένο ότι δεν μετραει η προυπηρεσια;;(εκτος αν εισαι ανεργος) αναρωτιεμαι αν είναι παρανοϊκό που παρακαλώ να μη με καλέσουν...

Αποσυνδεδεμένος mentira

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:16:26 am »
Είναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων εγω προσωπικα με θεση πανω απο 200 στο πινακα εξακολουθω να βαζω το κουτακι μου εχει τυχει να δηλωσω 30 περιοχες και να παω στη 30η ....προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα παρουν πολλους αναπληρωτες νηπιαγωγους φετος...εαν εισαι τυχερη και αναλογα με το ποια ειναι αυτη η μια σου επιλογη μπορει και να σε καλεσουν...στο ευχομαι παντως!!!!
Αυτό που κάνεις είναι καθαρή τρέλα!! Εκτός κι αν σ' αρέσουν τα ταξίδια, οπότε πάω πάσο... ;)

Οχι αν εχεις φιλους που δε διοριστηκαν ακομα και για μερα προυπηρεσιας....δε ρισκαρω να μπω β φαση μονο και μονο για να ειμαι κοντα στο σπιτι μου. Ειδικα αν σκεφτεις οτι η περιοχη που μενω δινει απο λιγα ως κανενα κενο καθε χρονο.Απο τη στιγμη λοιπον που θα ξεσπιτωθω τα χιλιομετρα λιγο με νοιαζουν... οσο για τον ενα μηνα που μπορει να χασω ειναι τα μισα μου ενοικια.Γι αυτο λεω οτι ειναι θεμα προτεραιοτητων.
Τα ταξιδια μου αρεσουν πολυ ...υποχρεωσεις δεν εχω...οποτε αν ειναι να παει καποιος μακρια ας ειμαι εγω απ'το να ξεκουβαλανε ολοκληρες οικογενειες στην ακρη της Ελλαδας.
 Ασε που με καμια 5ετια ακομα στην αναπληρωση αν δε διοριστω θα κανω εκπομπες τυπου "Μενουμε Ελλαδα" επενδυω για το μελλον μου γιατι για διορισμο....μπα!!!  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:27:43 am »

αν σκεφτείς ότι στις φάσεις που βγαίνουν το 20% είναι οι τρίτεκνοι λίγο δύσκολο να είσαι πρώτη φάση...επίσης λέγετε ότι ίσως να είναι και μέτρια φάση γιατί στις 20 του μήνα θα γίνει η β φάση αποσπάσεων

Basika exw mia aporia koitwntas tin persini a fasi opou proselaban 1304 nipiagwgous ek twn opoiwn oi 111 itan triteknes.Ara de mporoume na milame gia pososto 20%, ektos an fetos allaxe kati k den to xerw.

Αποσυνδεδεμένος mentira

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:47:19 am »
Το ποσοστο αυτο ισχυει μονο εφοσον οι τριτεκνες εχουν δηλωσει τις αντιστοιχες περιοχες που υπαρχουν κενα επειδη ομως σπανια μια τριτεκνη εχει την πολυτελεια να δηλωσει πολλες περιοχες συνηθως ο τελικος αριθμος τριτεκνων ειναι πολυ χαμηλοτερος του 20%.

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:07:17 am »
Το ποσοστο αυτο ισχυει μονο εφοσον οι τριτεκνες εχουν δηλωσει τις αντιστοιχες περιοχες που υπαρχουν κενα επειδη ομως σπανια μια τριτεκνη εχει την πολυτελεια να δηλωσει πολλες περιοχες συνηθως ο τελικος αριθμος τριτεκνων ειναι πολυ χαμηλοτερος του 20%.
a malista..epitelous kapoios mou exigise ti sumbainei! thanks mentira.

Αποσυνδεδεμένος ΘΕ.ΔΙ.ΤΟΥ.Χ.Ο.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:11:13 am »
ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!

http://www.youtube.com/watch?v=MTAu5H-iE0Q

Καλή τύχη σε όλους όσους περιμένουν άμεσα!!!!Εγώ αργώ!!!!

Αλλά σας νιώθω!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι μας πίνουν το αίμα............

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
  • Οτι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:46:35 am »
Bill Kalogiros
http://www.paideia-ergasia.gr/ Σημερα παιδιά οι αναπληρωτές...ταδε έφη το Υπουργείο...καλή τοποθέτηση, αν μάθω νούμερο θα σας πω...πιθανόν στα ίδια επίπεδα με περσυ..ακόμα δεν είναι σίγουρο μαζευουν κενά..

Ας ελπισουμε να βγει αληθινος να φευγουμε σιγα σιγα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182560
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)