0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 31, 2011, 01:54:19 pmΜετά τις συγχωνεύσεις υπάρχουν πολλά μονοθέσια;Ε, θα υπάρχουν δε μπορεί.Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 31, 2011, 01:52:46 pmΣωστή σκέψη, αλλά σου λέω ότι στο σχολείο δεν θα πάει καμία μόνιμη, γιατί απλά καμία δεν το έχει δηλώσει, άρα δεν μπορεί και να τοποθετηθεί. Τι θα κάνουν με τα ολοήμερα που χρειάζονται και αναπληρωτές για τα λειτουργικά κενά;;;;Μπορεί να έχει και δίκιο ο Καψαλάκης, αλλά θα διακινδυνέψει το Υπουργείο να αφήσει κλειστά σχολεία;;; Θα τους βάλουν βόμβα οι γονείς!!!!Θα τη βάλουν υποχρεωτικά στη θέση για λίγο. Και το ολοήμερο αργεί να ξεκινήσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξέρω περιπτώσεις που το ολοήμερο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο.
Μετά τις συγχωνεύσεις υπάρχουν πολλά μονοθέσια;
Σωστή σκέψη, αλλά σου λέω ότι στο σχολείο δεν θα πάει καμία μόνιμη, γιατί απλά καμία δεν το έχει δηλώσει, άρα δεν μπορεί και να τοποθετηθεί. Τι θα κάνουν με τα ολοήμερα που χρειάζονται και αναπληρωτές για τα λειτουργικά κενά;;;;Μπορεί να έχει και δίκιο ο Καψαλάκης, αλλά θα διακινδυνέψει το Υπουργείο να αφήσει κλειστά σχολεία;;; Θα τους βάλουν βόμβα οι γονείς!!!!
των δασκάλων δεν έχει ανανεωθεί οπότε μάλλον ούτε των νηπιαγωγών!
Καιρός είναι ,νομίζω ,να αρχίσουν οι προβλέψεις για την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της Ά φάσης. Ο αιρετός Καψαλάκης, στη σελίδα του στο facebook, την Παρασκευή μας καληνύχτισε λέγοντας πως "το επόμενο σ/κ κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του..." Μακάρι να έχει δίκιο γιατί εγώ πιστεύω πως για να γλυτώσει η Αννούλα χρήματα, θα μας καλέσει την ημέρα του αγιασμού να παρουσιαστούμε....Απ' την άλλη όμως αληθινός βγαίνει σε αυτά που λέει...οψόμεθα....
θυμάται κανείς ,αν έχει τύχει ποτέ να βγει η φάση πχ 5 /9 και να σου πουν παρουσιάσου από 9/9 - 12/9. Να βγει αύριο ,ας πούμε , και να σου πουν 7- 9/9 παρουσιάσου....Γλυτώνουν και τα χρήματα και βγαίνει νωρίς σχετικά η φάση...κάτι παρόμοιο δεν έγινε πέρσι ή τα μπερδεύω?
Υποθέσεις μόνο μπορούμε να κάνουμε για τους μισθούς. Εγώ υπολογίζω τα ίδια με πέρσι (εξαρτάται και απο την πρωτοβάθμια) ή περίπου μείον 100