0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καποια που ηταν η ξερει για
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:02:23 pmΟι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;; βελτίωση θέσης μπορείς να κάνεις αλλά μόνο μέσα στη γ πειραιά...και όχι α ή β πειραιά. θα παρουσιαστείς στη διεύθυνση στον πειραιά ( νομίζω είναι στην καραίσκου), θα κάνεις ανάληψη και θα σου πουν όταν συνεδριάσουν σε ποιό νησί θα πας.το καλό στη γ είναι ότι παίρνεις μόρια. πρόπερσι που ήμουν σπέτσες είχα 4 και 2 της χρονιάς.
Οι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;;
Να'μαι και'γω!Αυτό που φοβόμουν έγινε.Με πήραν στην 9η επιλογή μου.Φεύγω για Λασίθι αύριο πρωί πρωί.Παρόλο που η καταγωγή μου είναι από Ρέθυμνο,δεν εχω ιδέα για Λασίθι και έχω ψιλοαγχωθεί.Αν έχει κανείς καμιά εικόνα για Λασίθι ή εντυπώσεις θα με βοηθούσε πολύ.Καλή μας σχολική χρονιά λοιπόν!
ρε παιδιά κανείς δεν είναι για κέρκυρα?
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:25:05 pmΚαποια που ηταν η ξερει για