0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγε κανείς Γ' Πειραιά σήμερα; Τι γραφεία συμπληρώνεις;; Τι περιοχές; Είναι όλα νησιά ή έχει και ξηρά;
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:02:51 pmΠήγε κανείς Γ' Πειραιά σήμερα; Τι γραφεία συμπληρώνεις;; Τι περιοχές; Είναι όλα νησιά ή έχει και ξηρά;δεν πας στη γ πειραιά αλλά παρουσιάζεσαι στη διεύθυνση στον πειραιά...η γ πειραιάς έχει ύδρα, πόρο, σπέτσες, κύθηρα αλλά και στεριά στο γαλατά και τα απέναντι από τον πόρο που δε θα το πρότεινα...
Αλέκα συνήθως περιμένουν να παρουσιαστούν όλοι και μετά τοποθετούν. Οπότε αν έχουν έρθει όλοι, την Δευτέρα θα τοποθετήσουν!Υ.Γ. Και μια φίλη μου σε αναμονή είναι αλλά τίποτα ακόμη. Αν χρειαστείς κάτι, ρώτα με, είμαι από Λασίθι.Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για κάποια περιοχή, που αν μάθω κενά, να σου πω;
Έχει συμβεί σ'εμένα πέρυσι...Είχα πλήρη άγνοια, όπως οι περισσότεροι, υποθέτω αλλά με βοήθησε πολύ ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου.Είναι ζόρικο αλλά τα καταφέρνεις!!!Ζητάς και τη βοήθεια συναδέλφων ή του γραφείου.
Παράθεση από: johanna3768 στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 03:33:42 pmΈχει συμβεί σ'εμένα πέρυσι...Είχα πλήρη άγνοια, όπως οι περισσότεροι, υποθέτω αλλά με βοήθησε πολύ ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου.Είναι ζόρικο αλλά τα καταφέρνεις!!!Ζητάς και τη βοήθεια συναδέλφων ή του γραφείου.Ακριβώς! Δεν κάτι δύσκολο και επίσης υπάρχει και η υποστήριξη του γραφείου, οι οποίοι θα σε κατατοπίσουν!
πότε θα τοποθετηθούμε στην α΄ αθηνών;;;;;;;;;;;
Άκουσα ότι οι διευθυντές των νηπιαγωγείων είναι ακόμα οικονομικά υπεύθυνοι απέναντι στις σχολικές επιτροπές και θα εξακολουθήσει το τρέξιμο...είναι αλήθεια;