0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πότε θα τοποθετηθούμε στην α΄ αθηνών;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: nipiagwgos!! στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 04:34:15 pmπότε θα τοποθετηθούμε στην α΄ αθηνών;;;;;;;;;;;αύριο θα συνεδριάσει το πύσπε για να μας τοποθετήσουν στα γραφεία και από εκεί θα κάνουν άλλη συνεδρίαση στο γραφείο πλέον για να αποφασιστεί το σχολείο
όταν μας τοποθετήσουν σε γραφεία δε θα δηλώσοyμε εμείς σχολεία;;;;;;θα μας βάλουν όπου θέλουν::::
Πήγα σήμερα στο σχολείο που με τοποθέτησαν...Έχει δύο τμήματα (κλασικό και ολοήμερο) με σύνολο εγγραφέντων παιδιών 42, εκ των οποίων τα νήπια είναι 29 και είμαι μόνη μου!!!Όταν ρώτησα τον προϊστάμενο τι θα κάνω, μου είπε να κρατήσω τα νήπια μέχρι να στείλουν άλλες κοπέλες...29 νήπια μόνη μου!!!Είναι τραγικό ή μόνο εγώ το βλέπω έτσι;;; Θέλω να του ζητήσω να μου δώσει και εγγράφως αυτή την εντολή για να είμαι καλυμμένη.
Μίλησε κανείς με με την πρωτοβάθμια πειραιά για το πότε και που θα τοποθετηθούμε;; Ακόμα τίποτα;
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 07:16:32 pmΜίλησε κανείς με με την πρωτοβάθμια πειραιά για το πότε και που θα τοποθετηθούμε;; Ακόμα τίποτα; Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι κατα το βραδάκι θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της πρωτοβάθμιας Πειραιά αλλιώς αύριο το πρωί να πάρω πάλι τηλέφωνο.