0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω εχω σειρα 274 στους μαθηματικους....δεν βλεπω να κανει συμπληρωματικους διορισμούς φετος.....θα ελεγα σε ολους τους επιλαχοντες αυτες τις μερες να κανουμε ολοι απο μια αιτηση στο υπουργειο ζητωντας να μας απαντησει γραπτως τι προκειται να κανει για το θεμα αυτο....ωστε να πιεστουν να παρουν μια αποφαση.....αυτο θα κανω εγω απο δευτερα
Οι 64 θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθούν οι 600 διορισμοί αφορούν όλες σε επιλαχόντες; Όπως και να'χει, η ιδέα να οργανωθούμε και να στείλουμε έγγραφο ερώτημα στο Υπουργείο με βρίσκει σύμφωνη. Πάνω απ'όλα, επειδή (εκ του πονηρού ή λόγω απλής άγνοιας και αχρηστίας) κάποιοι "υψηλά ιστάμενοι" το παίζουν ανήξεροι όσον αφορά την έννοια "επιλαχών"! Καμιά πρόταση για το πώς θα μαζευτούμε και θα συντάξουμε το ερώτημα;
πρεπει να κανουμε αιτηση να αναγκαστουνε να μας απαντησουνε....αν δεν βγαλει την συμπληρωματικη φετος θα το κυνηγησω δικαστικα...θα κανω ασφαλιστικα μετρα στον πινακα διορισμων γιατι εχει διορισει ολο το 40% και οφειλει να καλυψει τωρα το 60% οχι οποτε θυμηθει....δυστυχως καταληγουμε να παρακαλαμε για το αυτονοητο....ας περιμενουμε και αυτην την εβδομαδα.....
tzavel ίσως να μην είναι κ άσχημη ιδέα. Το 2008 κάποιοι επιτυχόντες (προσοχή όχι επιλαχόντες) που ήταν ψηλά στον πίνακα των ασεπιτών κινήθηκαν δικαστικά για παραβίαση του ποσοστού 60-40 (καλή ώρα όπως τώρα) κ δικαιώθηκαν. Κ διορίστηκαν.
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 31, 2011, 07:19:42 pmtzavel ίσως να μην είναι κ άσχημη ιδέα. Το 2008 κάποιοι επιτυχόντες (προσοχή όχι επιλαχόντες) που ήταν ψηλά στον πίνακα των ασεπιτών κινήθηκαν δικαστικά για παραβίαση του ποσοστού 60-40 (καλή ώρα όπως τώρα) κ δικαιώθηκαν. Κ διορίστηκαν.Aλλό επιτυχόντες, αλλό επιλαχόντες;; Eπαναλαμβάνω ένα ερώτημα μου: αν σε έναν κλάδο έχουν μείνει δύο διοριστέοι - αδιοριστοι του ΑΣΕΠ 2008 που δεν διορίστηκαν φέτος, υπάρχει περίπτωση να είναι μέσα στους επόμενους συμπληρωματικούς διορισμούς; Υπάρχει περίπτωση να τους πάρει συμπληρωματικά και να πάρει και επιλαχόντες;;Είναι νόμιμο και μπορεί φέτος για το σχολικό έτος 2011-2012 να μην διορίσει ούτε ένα άτομο από την εν λόγω ειδικότητα και ας έχουν μείνει δύο διοριστέοι-αδιόριστοι;; H ειδικότητα που αναέρομαι αφορά το κλάδο γεωπόνων - τεχνική ειδικότητα