*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 5539 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sophia_24

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
(Χωρίς τίτλο)
« στις: Αυγούστου 31, 2011, 03:26:26 pm »
Καλησπέρα! Εψαξα ώρες ολόκληρες στο φορουμ μήπως βρω κατι που να με καλύπτει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:48:13 »

Αποσυνδεδεμένος vassiliki K.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:25:55 pm »
Γεια σου Sophia. Εμενα μια φορα που μου ετυχε τετοιο ιδιαιτερο εκανα για την επομενη εξεταστικη το βιβλιο με Practice Tests της Hillside Press, ενα πρασινο που εχει 8 Practice Tests και σε 14 κεφαλαια επαναληψη, συνοπτικα τη Γραμματικη, και μετα ενα βιβλιο με Practice Tests της Burlington. Και τα δικα μου παιδια ειχαν αδυναμιες οπως το δικο σου και δυστυχως δεν ηταν θετικο το αποτελεσμα ουτε τη 2η φορα, παρ'ολο που τα βιβλια ηταν πολυ καλα. Η γνωμη μου ειναι οτι το ECCE ειναι πολυ απαιτητικο πτυχιο, θελει πολυ καλη γνωση ετσι  ωστε να απαντα ο υποψηφιος αμεσως χωρις να πολυσκεφτεται λογω του πολυ περιορισμενου χρονου, και ετσι ειναι δυσκολο να πετυχεις στο GVR. Καλυτερα να παρεις practice tests για να δεις ποια γραμματικα φαινομενα και λεξεις επαναλαμβανονται ωστε να κανεις πρακτικη πανω σ'αυτα. Χρειαζεται να βρεις εναν τροπο να εξασκησετε το listening, μεθοδικα, οχι απλως ακουγοντας και κανοντας τα Listening tests, φαινεται οτι δεν κατανοει αυτο που ακουει και αυτο εχει αμεση σχεση και με τη γνωση λεξιλογιου. Και βεβαια απειρη εξασκηση στο speaking. Πολυ καλο speaking εχει ενα βιβλιο με practice tests του Betsi -ενα με 12 pr. tests, ειναι ασπρο, εχει 32 speaking tests και καλες οδηγιες, model answers.
Τελος, σκεψου το ενδεχομενο να στειλεις τον μαθητη/ μαθητρια για Edexcel, γιατι εχει χαμηλοτερη βαση και περνανε συνηθως τα παιδια. Εμεις δωσαμε και 3η φορα και πηραμε το Edexcel τελικα.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:52:03 pm »
αυτο θα σου ελεγα κ εγω, να δοκιμασει ισως καποιο απο τα αλλα πτυχια πχ. esb, edexcel (αν κ δεν μου αρεσουν οπως το αλλαξαν).

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 12:20:45 am »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Ομολογώ οτι δεν σκεφτομουν καθολου για το Edexcel το μονο που ξερω σαν εναλλακτικη ειναι το city and Guilds. Αλλα μάλλον για να μη το προτείνετε είναι πιο απαιτητικο ε? Αν παρολα αυτα θέλει η μαθητρια το ecce είναι τελείως λάθος να κάνω ενα βιβλίο τύπου Mastering ξανά για να περάσω την γραμματική απο την αρχή και μετά να αρχισω practice test? γιατί νομίζω οτι θα έχει πολλά κενά στη γραμματική και στο λεξιλόγιο δεν το συζητώ. Και για Δεκέμβρη πιστεύετε οτι είναι πιθανόν να βγει η προετοιμασία?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:48:13 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 12:56:46 pm »
λαθος δεν ειναι τιποτα αν κρινεις οτι το παιδι το χρειαζεται, αλλα ενα ολοκληρο λεπτομερες βιβλιο χρειαζεται πολυ χρονο να βγει, δεν σε παιρνει μεχρι τον Δεκεμβριο. Χρειαζεται πολλες ωρες. Εγω γι'αυτα που εκανα σ'εκεινα τα παιδια εκανα 4 ωρες την εβδομαδα. Αυτα που ειπα τα εβγαλα ως τον Δεκεμβριο. Παραγγειλε τα βιβλια να τα δεις, ολοι οι εκδοτικοι οικοι τα στελνουν δωρεαν.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:01:58 pm »
Ωραία με διαφώτισες κάπως!! :) θα το κοιτάξω το esb!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:12:05 pm »
 Το Edexcel δεν ειναι esb αλλά PTE. Ετσι θα το βρεις. Pearson Test of English. Το esb ειναι αλλο πτυχιο.
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 12:45:24 am »
ευχαριστώ πολύ! ναι έχεις δίκιο ήθελα να γράψω edexcel! μπερδεύτηκα!  :P

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:26:40 am »
θα συμφωνησω και εγω για το edexcel.βαση 50 κυριως κειμενα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το ecce.εκανα σε μαθητες που ειχαν κοπει στο fce το pte general preparation and practice test book level 3 της  hillside.εκτος απο τα 6 τεστ εχει 15 vocabulary themes . απο αρχες μαρτη εως μαιο.απο τα speaking tests του βιβλιου επεσε το 1 θεμα των προφορικων και αν θυμαμαι καλα και  το 1 θεμα της εκθεσης.το δευτερο με αβεβαιοτητα γιατι εκανα και απο αλλα βιβλιο προφορικα.τελοσπαντων θεωρω οτι το συγκεκριμενο βιβλιο τα βοηθησε πολυ.περασαν ολα και μαλιστα καποια with merit.βεβαια επαιξε ρολο και το γεγονος οτι πιο πριν ειχαν κανει προετοιμασια για fce

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)