Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθαρά γύρω στο ένα 1000ρικο ΗΤΑΝ ο μισθός...
Παράθεση από: per στις Ιουνίου 01, 2010, 09:23:09 pmΚαθαρά γύρω στο ένα 1000ρικο ΗΤΑΝ ο μισθός...Γνωρίζετε μήπως εαν ο νεοδιόριστος έχει ΜΚ μεγαλύτερο του 18 αυτο μπορεί να σημαινει κατι στο μισθό του ή δεν επηρεάζεται; ;
Παράθεση από: aeee στις Ιουνίου 03, 2010, 08:22:45 pmΠαράθεση από: per στις Ιουνίου 01, 2010, 09:23:09 pmΚαθαρά γύρω στο ένα 1000ρικο ΗΤΑΝ ο μισθός...Γνωρίζετε μήπως εαν ο νεοδιόριστος έχει ΜΚ μεγαλύτερο του 18 αυτο μπορεί να σημαινει κατι στο μισθό του ή δεν επηρεάζεται; ; Eννοείς μάλλον ΜΚ μικρότερο (προϋπηρεσία μεγαλύτερη). Ασφαλώς επηρεάζει. Νεοδιόριστος με ΜΚ 17 παίρνει περίπου 22
O MK αλλάζει και στη μέση της σχολικής χρονιας?Για παράδειγμα εγώ διορίστηκα με ΜΚ 18 γιατί είχα μόνο 4 μήνες προυπηρεσίας. Αυτά τα 22 ευρώ θα έπρεπε ήδη να έχω ξεκινήσει να τα παίρνω από το Μάιο ή έτσι κι αλλιώς ο ΜΚ αλλάζει το Σπτέμβρη?
θα είμαι πολύ άσχετη αν ρωτήσω τι είναι το ΜΚ??
Το Νοεμβριο λενε κι αλλα μετρα,μεταξυ αλλων, ολοσχερης καταργηση δωρων Πασχα,Χριστουγεννων,επιδοματος αδειας...Δεν πειραζει ,αφου αυτοι εχουν τις βιλες τους και τις off shore και εχουν φαει μεχρι και τα κουταλοπιρουνα,ολα καλα...