Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για κάτι: για όσους έχουμε κλείσει ένα χρόνο, φεύγει αμέσως εκείνη η παρακράτηση που αφορά τους πρωτοδιόριστους; Επίσης, αλλάζει αυτόματα το ΜΚ ή περιμένουμε να έρθει χαρτί από το υπουργείο; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 27, 2010, 10:18:14 pmΝα ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για κάτι: για όσους έχουμε κλείσει ένα χρόνο, φεύγει αμέσως εκείνη η παρακράτηση που αφορά τους πρωτοδιόριστους; Επίσης, αλλάζει αυτόματα το ΜΚ ή περιμένουμε να έρθει χαρτί από το υπουργείο; Ευχαριστώ.Όσον αφορά την παρακράτηση φόρου φεύγει το μεγαλύτερο ποσοστό από τις εισφορές νεοδιόριστου. Κάτι λίγο μένει, δεν είμαι σίγουρος πόσο. Το ΜΚ δεν αλλάζει αυτόματα. Σου έρχεται πρώτα ειδοποίηση από τη Διεύθυνση και μετά από λίγο σου μπαίνει και η αύξηση στο μισθό (και τα αναδρομικά από τότε που έκλεισες ένα χρόνο).
Το δικό μου ΦΕΚ ήταν 16/8 και ορκίστηκα 3/9. Η μισθοδοσία υπολογίστηκε από Σεπτέμβρη και μετά, απλώς το ΜΚ μου αλλάζει στις 16/8. Σε καμία περίπτωση πάντως δε με πλήρωσαν και για τις μέρες του Αυγούστου.
Παράθεση από: para5 στις Αυγούστου 27, 2010, 10:28:05 pmΠαράθεση από: LK στις Αυγούστου 27, 2010, 10:18:14 pmΝα ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για κάτι: για όσους έχουμε κλείσει ένα χρόνο, φεύγει αμέσως εκείνη η παρακράτηση που αφορά τους πρωτοδιόριστους; Επίσης, αλλάζει αυτόματα το ΜΚ ή περιμένουμε να έρθει χαρτί από το υπουργείο; Ευχαριστώ.Όσον αφορά την παρακράτηση φόρου φεύγει το μεγαλύτερο ποσοστό από τις εισφορές νεοδιόριστου. Κάτι λίγο μένει, δεν είμαι σίγουρος πόσο. Το ΜΚ δεν αλλάζει αυτόματα. Σου έρχεται πρώτα ειδοποίηση από τη Διεύθυνση και μετά από λίγο σου μπαίνει και η αύξηση στο μισθό (και τα αναδρομικά από τότε που έκλεισες ένα χρόνο). H παρακράτηση, όμως, φεύγει αυτόματα; Πόσο διάστημα κάνει κανείς να αλλάξει ΜΚ;
Παράθεση από: vasileios στις Αυγούστου 27, 2010, 09:46:31 pmΤο δικό μου ΦΕΚ ήταν 16/8 και ορκίστηκα 3/9. Η μισθοδοσία υπολογίστηκε από Σεπτέμβρη και μετά, απλώς το ΜΚ μου αλλάζει στις 16/8. Σε καμία περίπτωση πάντως δε με πλήρωσαν και για τις μέρες του Αυγούστου.Εγώ είχα ΦΕΚ Διορισμού 20/08 και ορκωμοσία 21/08, η μισθοδοσία ξεκίνησε από 20/08 (πράγμα που γνωρίζω καλά για ελέγχω πάντα την κατάσταση μισθοδοσίας μου). Πως είναι δυνατό να μην πληρώθηκες από 16/08 και αυτή η ημερομηνία να υπολογίζεται για την αλλαγή του ΜΚ? (μιλάς για ΦΕΚ Διορισμού κι όχι για ΦΕΚ οριστικοποίησης αποτελεσμάτων ή κάτι τέτοιο?)
Αρα, όσοι ορκιστήκαμε 23/8/10 αυτή τη στιγμή πληρωνόμαστε κανονικά;
Ξέρει κανείς ποιο είναι το ακριβές πόσό που παίρνει ο νεοδιοριστος χωρίς τις κρατήσεις ; Υπάρχει ειδικό επίδομα για περιοχές όπως τα Δωδεκάνησα ;
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις κρατήσεις νεοδιόριστου σε επόμενο post.