Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 11, 2008, 02:37:31 pmΠαράθεση από: stenies στις Οκτωβρίου 10, 2008, 10:34:45 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σ' ευχαριστώ Stenies! Επειδή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν μπορώ να τα παρακολουθώ από κοντά. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το βιβλιάριο υγείας? Έχει βγάλει κανείς στις Κυκλάδες από τους νεοδιόριστους?Τα βιβλιάρια ΟΠΑΔ βγήκαν και μας τα έχουν αποστείλει στα σπίτια μας κιόλας. Μένω Ε
Παράθεση από: stenies στις Οκτωβρίου 10, 2008, 10:34:45 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σ' ευχαριστώ Stenies! Επειδή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν μπορώ να τα παρακολουθώ από κοντά. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το βιβλιάριο υγείας? Έχει βγάλει κανείς στις Κυκλάδες από τους νεοδιόριστους?
Παράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Κανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?
Παράθεση από: ioanna89 στις Οκτωβρίου 11, 2008, 02:43:34 pmΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 11, 2008, 02:37:31 pmΠαράθεση από: stenies στις Οκτωβρίου 10, 2008, 10:34:45 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σ' ευχαριστώ Stenies! Επειδή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν μπορώ να τα παρακολουθώ από κοντά. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το βιβλιάριο υγείας? Έχει βγάλει κανείς στις Κυκλάδες από τους νεοδιόριστους?Χρυσω που εισαι διορισμενη γιατι στις Κυκλαδες δεν Εχει παρει κανενας
Παράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 11, 2008, 02:37:31 pmΠαράθεση από: stenies στις Οκτωβρίου 10, 2008, 10:34:45 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σ' ευχαριστώ Stenies! Επειδή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν μπορώ να τα παρακολουθώ από κοντά. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το βιβλιάριο υγείας? Έχει βγάλει κανείς στις Κυκλάδες από τους νεοδιόριστους?Χρυσω που εισαι διορισμενη γιατι στις Κυκλαδες δεν Εχει παρει κανενας
Παράθεση από: stenies στις Οκτωβρίου 10, 2008, 10:34:45 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σ' ευχαριστώ Stenies! Επειδή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν μπορώ να τα παρακολουθώ από κοντά. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το βιβλιάριο υγείας? Έχει βγάλει κανείς στις Κυκλάδες από τους νεοδιόριστους?Χρυσω που εισαι διορισμενη γιατι στις Κυκλαδες δεν Εχει παρει κανενας
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Οκτωβρίου 14, 2008, 09:12:03 amΠαράθεση από: ioanna89 στις Οκτωβρίου 11, 2008, 02:43:34 pmΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 11, 2008, 02:37:31 pmΠαράθεση από: stenies στις Οκτωβρίου 10, 2008, 10:34:45 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:34:35 pmΚανένα νέο από δευτεροβάθμια Κυκλάδων..? Ξεκίνησαν να πληρώνουν τους νεοδιόριστους?Στις Κυκλαδες έμαθα πως θα πληρωθούμε στις 16 Οκτωβρίου.Πήγε σήμερα ο συνάδελφος και κατέθεσε στην εφορία τις καταστάσεις.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Σ' ευχαριστώ Stenies! Επειδή βρίσκομαι σε άδεια ανατροφής δεν μπορώ να τα παρακολουθώ από κοντά. Μήπως γνωρίζεις κάτι και για το βιβλιάριο υγείας? Έχει βγάλει κανείς στις Κυκλάδες από τους νεοδιόριστους?Χρυσω που εισαι διορισμενη γιατι στις Κυκλαδες δεν Εχει παρει κανενας
Με σκανδαλίσατε πρωινιάτικα!!! Έκανα αίτηση στον ΟΠΑΔ του νομού όπου διορίστηκα και κατέθσα όλα τα σχετικά έγγραφα για να μου εκδόσουν το περίφημο βιβλιάριο. 1,5 μήνα μετά μ'ενημερώνουν ότι στο πιστοποιητικό οικ/κής κατάστασης που κατέθεσα φαίνεται ότι έχω ένα παιδί και δεν τους έχω στείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη δική του ασφάλιση. "Μα, το έχει ήδη ασφαλίσει ο σύζυγός μου. Θέλω να ασφαλιστώ μόνο εγώ". "Α, μάλιστα... Τότε να μας στείλετε βεβαίωση από τον ΟΠΑΔ που το ασφάλισε ο σύζυγος, Υπ. Δήλωση του συζύγου ότι όντως είναι ασφαλισμένο στο όνομά του και 2 φωτογραφίες του παιδιού." ".... Μα δεν καταλάβατε. Αφενός είναι υποχρεωτικό να ασφαλίσω το παιδί μου? Και αφετέρου είναι ήδη ασφαλισμένο. Γιατί να σας στείλω φωτογραφίες?" "Γιατί είναι υποχρεωτικές, κυρία μου, για να εκδοθεί το βιβλιάριο!" Αφού δεν έπαθα εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια εκείνης της συνομιλίας, βεβαιώθηκα πως δε θα το πάθω ποτέ. Ζήτησα να μιλήσω με τον προϊστάμενο, μου είπε πως θα επιληφθεί προσωπικά του θέματος και από τότε (1 εβδομάδα πριν) περιμένω...Όσο για το μισθό: μίλησα χθες με τη Δ/νση και η υπάλληλος διέρρηξε τα ιμάτιά της πως αποκλειστική ευθύνη για το πότε θα πληρωθούμε έχει το σχολείο. Τι να σας πω?? Επειδή ίσως άργησαν να στείλουν τα χαρτιά στη διαχείριση? Επειδή λείπω με άδεια ανατροφής και δεν είμαι εκει να τους πρήζω κάθε μέρα? Δεν ήξερε η υπάλληλος τι της γίνεται?? Πάντως εκεί μείναμε: αν ακόμη δεν έχω πληρωθεί φταίει το σχολείο.ΥΓ: Όλα αυτά τα απίθανα συνέβησαν στην Ηλεία (στον ΟΠΑΔ και στη ΔΔΕ αντίστοιχα).Οι μισθοδοτικες ερχονται στα σχολεια απο την εκαστοτε διευθυνση,το σχολειο πρεπει να τις καταθεσει στην αντιστοιχη εφορια.Αν δεν σταλουν οι καταστασεις τι να κανει το σχολειο?Προσωπικα με το που ηρθαν τα χαρτια στο σχολειο μας προσφερθηκα να τα παω στην εφορια με μια επισης νεοδιοριστη συναδελφο.Σε 2 ημερες πληρωθηκαμε.
ρε παιδια βοηθηστε λιγο σας παρακαλω,ιδιαιτερα οι εμπειροτεροι-ειναι δυνατον εκπαιδευτικος νεοδιοριστος,χωρις προυπηρεσια και επιπλεον τιτλους,του νευροκοπιου(επιδομα προβληματικης περιοχης μονο,οχι παραμεθοριου)να παιρνει 2.362 ευρω για αυγουστο,σεπτεμβριο,οκτωβριο και την ιδια στιγμη εκπαιδευτικος στο λιμενα Θασου με τα ιδια προσοντα(δλδ χωρις προυπηρεσια κτλ)να παιρνει 2480ευρω και ενω ο λιμενας δε θεωρειται προβληματικη περιοχη ή παραμεθοριος?πειτε μου γιατι θα τρελαθω!
Έχω την εντύπωση πως η Θάσος ανήκει στα δυσπρόσιτα, οπότε πιθανόν να δίνει κάποιο επίδομα. Όπως και να έχει συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα με τις κρατήσεις, κάθε διεύθυνση κάνει διαφορετικές. ΄Ισως εκεί να οφείλεται. Μήπως ο εκπαιδευτικος στη Θάσο παίρνει και κάποιο επίδομα θέσης;