Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια επαναλαμβανω οτι η εκπαιδευτικος αυτη στη θασο δεν εχει προυπηρεσια,ΔΕΝ ειναι στα λιμεναρια που θεωρουνται δυσπροσιτα και ειναι απο ασεπ οπως και γω-σημερα πηρα στα χερια μου τα ευρω!ομως πεστε μου,πως εξηγουνται τα 120 παραπανω ευρω που παιρνει η κατα τα αλλα αγιαξαπητη συναδελφος?
εγω πάλι πληρώθηκα τον Σεπτέμβριο + Οκτώβριο.Μου είπαν ότι τον Αύγουστο (το 10ημερο που έκανα ΠΕΚ) μάλλον θα το πληρωθώ άλλα με διαφορετική διαδικασία και για αυτό δεν πήρα τα χρήματα μαζί με τους μισθούς των 2 μηνών.Εσείς πληρωθήκατε τον Αύγουστο?Μαζί με τους μισθούς?
Παράθεση από: tempo στις Οκτωβρίου 16, 2008, 02:44:52 pmεγω πάλι πληρώθηκα τον Σεπτέμβριο + Οκτώβριο.Μου είπαν ότι τον Αύγουστο (το 10ημερο που έκανα ΠΕΚ) μάλλον θα το πληρωθώ άλλα με διαφορετική διαδικασία και για αυτό δεν πήρα τα χρήματα μαζί με τους μισθούς των 2 μηνών.Εσείς πληρωθήκατε τον Αύγουστο?Μαζί με τους μισθούς?Εγώ πληρώθηκα και Αύγουστο, δεν έκανα πεκ, είμαι Πρωτοβάθμια Έβρου
Το ίδιο και η Δευτεροβαθμια στις Κυκλάδες. Πριν λίγο κοίταξα και δεν υπάρχει τίποτα στο λογαριαμό. Ανήκω στη