Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Froski για τα χρονια της ΑΣΕΤΕΜ μάλλον πρεπει να περιμένουμε για καιρό ακόμα!!Αν μας αναγνωρίσουν και τα ανπληρωτιλικια θα περάσουμε το όριο 8ετίας που ισχύει σαν maximum για αναγνώριση προυπηρεσίας και πάλι χαμένοι θα βγούμε!!!!!
Ήθελα να θέσω κι εγώ την απορία μου. Είμαι μόνιμη από το 2012 με τον τελευταίο ΑΣΕΠ. Έχω και 4 χρόνια αναπληρώτρια. Ξέρω πως μετά τη δόκιμη περίοδο η προϋπηρεσία αυτή αναγνωρίζεται μισθολογικά και ανεβαίνεις κλιμάκιο και βαθμό. Όμως εμένα δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα. Είχα ρωτήσει στο τμήμα μισθοδοσίας της Διεύθυνσης στις αρχές του χρόνου και μου είχαν πει ότι και καλά πρέπει να περάσω από αξιολόγηση. Πλέον δεν υφίσταται θέμα αξιολόγησης, άρα δεν πρέπει να μου την αναγνωρίσουν; Υπάρχει κάποιος -α με παρόμοια περίπτωση;
Όσο για το χαρτί μονιμοποίησης δε θυμάμαι αν μου έχει έρθει αν και δε νομίζω γιατί ξέρω ότι καθυστερούν 3 χρόνια και βάλε. Πρέπει να ψάξω στο φάκελό μου. Πάντως άτομα που διορίστηκαν το 2009 έχει αναγνωριστεί. Αλλά από τα λεγόμενά σου κατάλαβα ότι θα κολλήσουν εκεί που είναι. Ωραίαααα
Καλησπέρα. Όσοι διορίστηκαν πέρυσι στα μέσα Αυγούστου δεν θα πρεπει να δουν αλλαγή στη μισθοδοσία του Αυγούστου δεδομένου ότι πέρασε ένας χρόνος και οι κρατήσεις μειώνονται;
Καλημέρα ποια από τις δυο κρατήσεις πρέπει να αφαιρεθεί δηλ;Μ.Τ.Π.Υ Τακτικές Κρατήσεις - Δάνεια Μ.Τ.Π.Υ Νέοι διορισμοί Ευχαριστώ
Η προϋπηρεσία από άλλο κλάδο από εκείνον του διορισμού αναγνωρίζεται μισθολογικά; Ή αν κάποιος ήταν ΜΚ4 στον άλλο κλάδο, στον νέο θα ξεκινήσει από ΜΚ1 ξανά;