Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΣΑΜΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ;
Παράθεση από: irene.a στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 02:54:12 pmΕτσι με ενημερωσαν, αλλα πολυ θα μου αρεσε η υπαλληλος να ειχε κανει λαθος!! Καρπαθο εχω διοριστει, αλλα θα παω τον Ιουνιο πια, λογω αδειας ανατροφης!(Ποτε περιμενεις το μπεμπε εσυ; Θα πας μετα η θα παρεις καπακι την αδεια; )Αρχές Ιανουαρίου έχω ΠΗΤ, που σημαίνει ότι κατά τον Απρίλιο λήγει η άδεια λοχείας αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω. Σκέφτομαι μάλλον να πάω - και να πάρω την άδεια ανατροφής από Σεπτέμβρη για να μη χάσω και τους 2 καλοκαιρινούς μήνες - αλλά θα εξαρτηθεί φαντάζομαι κι από το πώς θα είμαι μέχρι τότε...Για το μισθό (για να μην ξεφεύγουμε κι απ΄το θέμα!) θα μας λυθεί φαντάζομαι σύντομα η απορία. Αν και απ΄οσο ξέρω γίνονται αρκετές κρατήσεις στους πρώτους μισθούς, οπότε ίσως είναι λίγο μπέρδεμα να καταλάβουμε τί ακριβώς μας πληρώνουν
Ετσι με ενημερωσαν, αλλα πολυ θα μου αρεσε η υπαλληλος να ειχε κανει λαθος!! Καρπαθο εχω διοριστει, αλλα θα παω τον Ιουνιο πια, λογω αδειας ανατροφης!(Ποτε περιμενεις το μπεμπε εσυ; Θα πας μετα η θα παρεις καπακι την αδεια; )