Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ρίξτε μια ματιά σε αυτό:http://www.doe.gr/1nea/misth2009.pdfέχει πολλούς πίνακες, ανάλογα με την περίπτωση, π.χ. στη σελίδα 7 έχει αυτό που ενδιαφέρει την irene.a (δεν περιλαμβάνεται όμως το επίδομα σε περίπτωση παραμεθορίου/ προβληματικής/μεταπτυχιακά).Εγώ ζήτησα να μου στείλουν με fax (είμαι αποσπασμένη) από το γυμνάσιο που διορίστηκα, τη μισθοδοτική κατάσταση για τους μήνες που πληρωθήκαμε (σεπτ. και 1ο 15ημερο Οκτώβρη). Πληρώθηκα μόνο το βασικό με ΜΚ18 (οι προυπηρεσίες μου αργότερα μου είπαν) και το επίδομα γάμου (αν έχεις και παιδιά νομίζω το βάζουν κ αυτό). Δεν έβαλαν ούτε το μεταπτυχιακό (κ αυτό θα έρθει αναδρομικά μαζί με τις προυπηρεσίες).
ξεκινάει απο την ημέρα ορκωμοσίας που είναι και η ημέρα ανάληψης υπηρεσίας
Παράθεση από: giokspy στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:25:23 pmξεκινάει απο την ημέρα ορκωμοσίας που είναι και η ημέρα ανάληψης υπηρεσίαςΠώς γίνεται η ημέρα ορκωμοσίας να είναι η ίδια με την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας; Εγώ ορκίστηκα στις 21 Αυγούστου και η πράξη ανάληψης υπηρεσίας έγινε την 1η Σεπτεμβρίου - κι απ΄όσο ξέρω αυτός είναι ο κανόνας, γίνεται δηλ. πρώτα η ορκωμοσία και μόλις ανοίξουν τα σχολεία παρουσιάζεσαι για την ανάληψη υπηρεσίας!Στο έντυπο πάντως με τα στοιχεία νεοδιόριστου που συμπληρώνουμε για τη μισθοδοσία ζητάει την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας...
Εγώ έκανα και την ορκωμοσία και την ανάληψη στον τόπο κατοικίας μου, λόγω εγκυμοσύνης: στην πρώτη μου έδωσαν απλά ένα αντίγραφο της πράξης που λέει ότι ορκίστηκα και όχι ότι ανέλαβα υπηρεσία ενώ στη δεύτερη ένα αντίστοιχο έγγραφο που λέει ότι παρουσιάστηκα στην τάδε ΔΙΔΕ και ανέλαβα υπηρεσία εκεί αντί του σχολείου όπου έχω τοποθετηθεί...
Στα "στοιχεία νεοδιόριστου" επομένως, εκεί που ζητάει την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας, έχω βάλει 1 Σεπτεμβρίου. Έπρεπε να είχα βάλει την ημερομηνία ορκωμοσίας;;;
Και τέλοσπάντων, για ποιό λόγο να υπάρχουν 2 διαφορετικές πράξεις ανάληψεις που να ονομάζονται και οι δύο "πράξη ανάληψης υπηρεσίας"; Ας λεγόταν η δεύτερη "πράξη...επ-ανάληψης"
Παράθεση από: yotar στις Οκτωβρίου 10, 2009, 11:04:17 amΕγώ έκανα και την ορκωμοσία και την ανάληψη στον τόπο κατοικίας μου, λόγω εγκυμοσύνης: στην πρώτη μου έδωσαν απλά ένα αντίγραφο της πράξης που λέει ότι ορκίστηκα και όχι ότι ανέλαβα υπηρεσία ενώ στη δεύτερη ένα αντίστοιχο έγγραφο που λέει ότι παρουσιάστηκα στην τάδε ΔΙΔΕ και ανέλαβα υπηρεσία εκεί αντί του σχολείου όπου έχω τοποθετηθεί...Ακριβώς έτσι είναι , το ένα είναι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και το άλλο η πράξη ανάληψης από τη Δ/νση.
Παράθεση από: yotar στις Οκτωβρίου 10, 2009, 11:04:17 amΣτα "στοιχεία νεοδιόριστου" επομένως, εκεί που ζητάει την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας, έχω βάλει 1 Σεπτεμβρίου. Έπρεπε να είχα βάλει την ημερομηνία ορκωμοσίας;;;Υποθέτω πως ναι, εφόσον ο μισθός ξεκινάει από την ημ/νία ορκωμοσίας.... Εγώ ακόμη δεν έχω συμπληρώσει το έντυπο με τα στοιχεία νεοδιόριστου.
Παράθεση από: syrrahm στις Οκτωβρίου 10, 2009, 11:15:06 amΠαράθεση από: yotar στις Οκτωβρίου 10, 2009, 11:04:17 amΕγώ έκανα και την ορκωμοσία και την ανάληψη στον τόπο κατοικίας μου, λόγω εγκυμοσύνης: στην πρώτη μου έδωσαν απλά ένα αντίγραφο της πράξης που λέει ότι ορκίστηκα και όχι ότι ανέλαβα υπηρεσία ενώ στη δεύτερη ένα αντίστοιχο έγγραφο που λέει ότι παρουσιάστηκα στην τάδε ΔΙΔΕ και ανέλαβα υπηρεσία εκεί αντί του σχολείου όπου έχω τοποθετηθεί...Ακριβώς έτσι είναι , το ένα είναι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και το άλλο η πράξη ανάληψης από τη Δ/νση.Την πράξη ανάληψης όμως την έκανα στη Διεύθυνση την 1η Σεπτεμβρίου (και όχι μαζί με την ορκωμοσία) ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να παρουσιαστώ στο σχολείο...Δεν πρόκειται δηλ. για "πράξη ανάληψης από τη Διεύθυνση", αλλά για πράξη ανάληψης από το σχολείο, που απλά, λόγω κωλύματος, την έκανα αντί του σχολείου στη Διεύθυνση!