Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eίδα ότι πλήρωσε και η Δυτ. Αττική . Τυχαία το τσέκαρα σ'ένα ΑΤΜ.
Παράθεση από: syrrahm στις Οκτωβρίου 30, 2009, 04:38:10 pmEίδα ότι πλήρωσε και η Δυτ. Αττική . Τυχαία το τσέκαρα σ'ένα ΑΤΜ.Ευχαριστώ syrrahm !!!!!!!!!!!!! αν δεν το έγραφες ,θα κοιτούσα μετά το σ/β...
Παράθεση από: posoakoma στις Οκτωβρίου 30, 2009, 03:43:44 pmΣήμερα πλήρωσε και η
Σήμερα πλήρωσε και η
σημερα πληρωθηκαμε και στη Ζακυνθο. Δευτεροροβαθμια 2980 απο 18 αυγουστου. ουτε εδω μπηκε επιδωμα περιοχης. ποσο επιπλεον ειναι το MK 17??
αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ειμαι νεοδιοριστη ΠΕ με ΜΚ18 εγγαμη και με μεταπτυχιακο.Συμφωνα με το πιο προσφατο πινακακι που βρηκα στην ιστοσελιδα της ολμε εγγαμος χωρις μεταπτυχιακο παιρνει καθαρα περιπου 1081 ευρω.Το προβλημα ειναι οτι εγω παιρνω 1062 ευρω δηλαδη κοντα στα χρηματα που αντιστοιχουν σε αγαμο χωρις μεταπτυχιακο (1061,41).Εχω παρει αποσπαση και δεν μου εχουν στειλει ποτε αναλυτικη κατασταση μισθοδοσιας οποτε δεν ξερω πως εχει υπολογιστει στην πραξη ο μισθος μου.Υπαρχουν επιπλεον κρατησεις που δεν αναφερονται στο πινακακι ή συμβαινει κατι αλλο?
Παράθεση από: dodop στις Φεβρουαρίου 09, 2010, 09:22:57 pmαντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ειμαι νεοδιοριστη ΠΕ με ΜΚ18 εγγαμη και με μεταπτυχιακο.Συμφωνα με το πιο προσφατο πινακακι που βρηκα στην ιστοσελιδα της ολμε εγγαμος χωρις μεταπτυχιακο παιρνει καθαρα περιπου 1081 ευρω.Το προβλημα ειναι οτι εγω παιρνω 1062 ευρω δηλαδη κοντα στα χρηματα που αντιστοιχουν σε αγαμο χωρις μεταπτυχιακο (1061,41).Εχω παρει αποσπαση και δεν μου εχουν στειλει ποτε αναλυτικη κατασταση μισθοδοσιας οποτε δεν ξερω πως εχει υπολογιστει στην πραξη ο μισθος μου.Υπαρχουν επιπλεον κρατησεις που δεν αναφερονται στο πινακακι ή συμβαινει κατι αλλο?Είναι απόλυτο δικαίωμά σου να ζητήσεις αναλυτική μισθοδοτική κατάσταση να σου στείλουν με fax από το σχολείο στο οποίο είσαι προσωρινά τοποθετημένη. Εγώ το κάνω σχεδόν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που βλέπω διαφορά στο μισθό μου (είμαι κ εγώ νεοδιόριστη και αποσπασμένη), κ ας δυσανασχετεί η διευθύντρια του σχολείου.