Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ραδίκια, ειδικότης μου (γνωρίζω ακόμα και τα σταμνάγκαθα!).Να ρωτήσω και κάτι άλλο: μου είπε συνάδελφος από το γραφείο που κατέθεσα την αίτηση ότι τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβρη) θα πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο, γιατί μπορεί να είμαι υπεράριθμη ( ) και καλό θα είναι να μην νοικιάσω σπίτι με το που θα πάω. Μπορεί μου είπε να με στείλουν τελικά αλλού, οπότε τον πρώτο μήνα θα είμαι στην αναμονή. Αληθεύει
Αν υποθέσουμε ότι σε στείλουν κατευθείαν σε δυσπρόσιτο της επιλογής σου,δηλαδή στον πίνακα με τους διορισμούς γράφει ονομαστικά το σχολείο που θα πας,μπορεί να είσαι κι εκεί υπεράριθμος?Ή έτσι είσαι σίγουρος και νοικιάζεις σπίτι κανονικά ξέροντας πως θα μείνεις στο σχολείο τη γνωστή διετία?
Παράθεση από: stavroula_k στις Αυγούστου 03, 2007, 04:55:47 pmΣυνάδελφοι, ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ραδίκια, ειδικότης μου (γνωρίζω ακόμα και τα σταμνάγκαθα!).Να ρωτήσω και κάτι άλλο: μου είπε συνάδελφος από το γραφείο που κατέθεσα την αίτηση ότι τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβρη) θα πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο, γιατί μπορεί να είμαι υπεράριθμη ( ) και καλό θα είναι να μην νοικιάσω σπίτι με το που θα πάω. Μπορεί μου είπε να με στείλουν τελικά αλλού, οπότε τον πρώτο μήνα θα είμαι στην αναμονή. Αληθεύει Σταυρούλα σε παραπέμπω στο παρακάτω λίνκ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2499.30Το καθεστώς της υπεραριθμίας ισχύει γα τους νεοδιόριστους κι ειδικά για ειδικότητες όπως η δική μας όπου έχουν μειωθεί κατά πολύ οι ώρες στα ΕΠΑΛ οπότε αν σε διορίσουν σε περιοχή με άλλους 10 οικονομολόγους μαζί, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είσαι υπεράριθμη και να έχεις δικαίωμα απόσπασης σε άλλο ΠΥΣΔΕ.Ο μισθός νεοδιόριστου με Μισθολογικό Κλιμάκιο 18 (το 1ο κλιμάκιο και μετά ακολουθούν φθίνουσα σειρά) χωρίς μεταπτυχιακό κι οικογενειακές υποχρεώσεις πρέπει να είναι γύρω στα 930