*

Ψηφοφορία

Μετα απο ποσο καιρο πληρωθηκατε οι νεοδιοριστοι;

1 - 2 μηνες
59 (64.1%)
2 - 3 μηνες
18 (19.6%)
μετα απο 3 μηνες
15 (16.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 92

Αποστολέας Θέμα: Μισθός νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 309941 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
Απ: Μισθός νεοδιόριστων
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 03, 2007, 10:29:21 pm »
Παράθεση
Να ρωτήσω και κάτι άλλο: μου είπε συνάδελφος από το γραφείο που κατέθεσα την αίτηση ότι τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβρη) θα πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο, γιατί μπορεί να είμαι υπεράριθμη ( ) και καλό θα είναι να μην νοικιάσω σπίτι με το που θα πάω. Μπορεί μου είπε να με στείλουν τελικά αλλού, οπότε τον πρώτο μήνα θα είμαι στην αναμονή. Αληθεύει     
Παράθεση
    Αληθευει αυτο,ειχα συναδελφο που διοριστηκε σε νομο της ηπειρου κι επειδη υπηρχαν αρκετοι  υπεραριθμοι τους ειπαν οτι μπορουν να πανε σε καποιους αλλους συγκεκριμενους νομους(αναμεσα σ' αυτους ηταν κι ο δικος της) και  εφυγαν.Επισης μπορει η μετακινηση να ειναι σε καποια αλλη περιοχη του νομου(π.χ. να διοριστεις στη β και να σε στειλουν στην α) και να μη βολευει το σπιτι που θα εχεις βρει.Καλυτερα να περιμενεις να μαθεις το σχολειο που θα τοποθετηθεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:25:16 »

Αποσυνδεδεμένος Peris ΠΕ19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Peris, ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 03, 2007, 10:46:39 pm »
Σας λέω τι έτυχε σε εμένα πέρισυ

1η Σεπτέμβρη ορκομοσία
Δηλώσαμε σχολεία που θέλουμε να τοποθετηθουμε κατά σειρά προτίμησης.

Μετά σπίτι μας

7 σεπτέμβρη συνεδρίασε το ΠΥΣΔΕ για να αποφασίσουν ποιός θα πάει που.

8 σεπτεμβρη πήγα στην πόλη που με τοποθέτησαν (Γ' περιφέρεια του νομού). Απ το σχολειο που σε τοποθετούν (προσωρινή τοποθέτηση)  πληρώνεσαι κιόλας

Ημουν υπεράριθμος!!! όπως οι περισότεροι απο πολλούς κλάδους.

Μετά αρχίζει ενα πανηγύρι ... και κάθε μέρα φτάνει έ email στο σχολείο με αποσπάσεις-τοποθετήσεις εντος νομού.
Ατομα απο την Δ' περιφέρεια έρχονταν στην Γ' ή πήγαιναν στην Α

14 σεπτέμβρη έκανα  αίτηση απόσπασης για αθήνα

εμένα δεν με πήγαν σε άλλο σχολείο αλλά γενικά γινόταν χαμός απο τοποθετήσεις
Ατομα που πήγαιναν 2 μέρες της εβδομάδας σε ένα σχολείο και 3 μέρες σε άλλο.

Τέλη σεπτέμβρη μας κάλεσαν στην διεύθυνση και με έβαλαν σε γραφείο της διεύθυνσης. ( Α περιφέρεια του νομού)

Νοέμβρη βγήκαν οι αποσπάσεις, Δεν πήρα, Εκανα αίτηση επανεξέτασης, Αρχες Γενάρη βγήκαν και οι άλλες αποσπάσεις. Πάλι δεν πήρα. Έμεινα στο γραφείο.

Θα μείνετε και σε ξενοδοχείο. Θα κάψετε και βενζίνα. Θα μετακινηθείτε με συναδέρφους για οικονομία στα καύσιμα... αλλά γενικά δεν θα σας βαραίνει... θα έχετε την χαρά ότι γίνατε μόνιμοι. Το κλίμα θα είναι χαρούμενο και θα υπάρχει αισιοδοξία.

Μην δίνεται 2-3 ενοίκια προκαταβολή στα σπίτια που νοικιάζετε. Πέστε τους ότι δεν έχετε και θα τα δώσετε τον άλλο μήνα.

ΚΑΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 04, 2007, 12:21:05 am »
Προυπηρεσια στο δημοσιο τομεα, αναγνωριζεται, σχετικα με το μισθολογικο κλιμακιο που μπαινει ενας νεοδιοριστος στην εκπαιδευση?

Αποσυνδεδεμένος vasilis1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Φανάριοι Νήσοι
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 04, 2007, 02:37:08 am »
Ναι κανονικά
Όταν το λέω νομίζουν ότι είμαι  προκατειλημμένος με τους γυμναστές.Κανονισαν ραντεβού συνάντησης που?

Εκεί που υπάρχουν μαζεμένες πολλές καφετέριες
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank18_10_08_2021.php

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:25:16 »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 04, 2007, 08:06:58 am »
Συνάδελφοι, ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ραδίκια, ειδικότης μου  :) (γνωρίζω ακόμα και τα σταμνάγκαθα!).
Να ρωτήσω και κάτι άλλο: μου είπε συνάδελφος από το γραφείο που κατέθεσα την αίτηση ότι τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβρη) θα πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο, γιατί μπορεί να είμαι υπεράριθμη ( ???) και καλό θα είναι να μην νοικιάσω σπίτι με το που θα πάω. Μπορεί μου είπε να με στείλουν τελικά αλλού, οπότε τον πρώτο μήνα θα είμαι στην αναμονή. Αληθεύει  ???  ???  ???
Αν υποθέσουμε ότι σε στείλουν κατευθείαν σε δυσπρόσιτο της επιλογής σου,δηλαδή στον πίνακα με τους διορισμούς γράφει ονομαστικά το σχολείο που θα πας,μπορεί να είσαι κι εκεί υπεράριθμος?
Ή έτσι είσαι σίγουρος και νοικιάζεις σπίτι κανονικά ξέροντας πως θα μείνεις στο σχολείο τη γνωστή διετία?

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 04, 2007, 11:44:57 am »
δε νομιζω οτι απο δυσπροσιτο θα κριθεις υπεραριθμος.Ετυχε μια χρονια να συμπληρωνω ωραριο (πηγαινα μιαμιση μερα) σε δυσπροσιτο σχολειο κι ολοι οι συναδελφοι με οργανικη κανονικα υπηρετουσαν εκει.

Αποσυνδεδεμένος vgargan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τη (Δημόσια) εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 04, 2007, 04:47:55 pm »
Αν υποθέσουμε ότι σε στείλουν κατευθείαν σε δυσπρόσιτο της επιλογής σου,δηλαδή στον πίνακα με τους διορισμούς γράφει ονομαστικά το σχολείο που θα πας,μπορεί να είσαι κι εκεί υπεράριθμος?
Ή έτσι είσαι σίγουρος και νοικιάζεις σπίτι κανονικά ξέροντας πως θα μείνεις στο σχολείο τη γνωστή διετία?

Όταν βγει κάποιο δυσπρόσιτο (π.χ. ΓΥΜΑΝΣΙΟ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΡΟΔΟΥ) στις προσφερόμενες περιοχές διορισμού σημαίνει ότι υπάρχει οργανικό κενό. Όποτε αν δηλώσεις και σε πάνε σε δυσπρόσιτο της επιλογής σου παίρνεις οργανική θέση, μένεις για δυο χρόνια και αποκλείεται η περίπτωση υπεραριθμίας.

Αν όμως διοριστείς στην Α' Δωδεκανήσου και στην αίτηση τοποθέτησης που κάνεις (στην Διέυθυνση μετα την ορκομωσία) δηλώσεις ΓΥΜΝΑΝΣΙΟ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ σημαίνει ότι δεν υπάρχει οργανικό κενό, θα μείνεις ένα χρόνο (με διακίωμα αίτησης μετάθεσης τον Νοέμβριο) και υπάρχει η πιθανότητα υπεραριθμίας.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν γιατί πολλοί συνάδελφοι παίρνουν οργανική σε δυσπρόσιτα και μετά παίρνουν απόσπάσεις σε γραφεία και διευθύνσης για τα μόρια. Οπότε οι ανάγκες του σχολείου καλύπτονται με καθηγητές σε προσωρινή τοποθέτηση.

Αποσυνδεδεμένος stavroula_k

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 05, 2007, 12:59:43 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές οι εμπειρίες σας.  :)

Αποσυνδεδεμένος north

• Πλήρες μέλος
  • Οικονομολόγος ΠΕ09
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 12, 2007, 10:16:09 am »
Συνάδελφοι, ευχαριστώ πολύ! Όσο για τα ραδίκια, ειδικότης μου  :) (γνωρίζω ακόμα και τα σταμνάγκαθα!).
Να ρωτήσω και κάτι άλλο: μου είπε συνάδελφος από το γραφείο που κατέθεσα την αίτηση ότι τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβρη) θα πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο, γιατί μπορεί να είμαι υπεράριθμη ( ???) και καλό θα είναι να μην νοικιάσω σπίτι με το που θα πάω. Μπορεί μου είπε να με στείλουν τελικά αλλού, οπότε τον πρώτο μήνα θα είμαι στην αναμονή. Αληθεύει  ???  ???  ???

Σταυρούλα σε παραπέμπω στο παρακάτω λίνκ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2499.30

Το καθεστώς της υπεραριθμίας ισχύει γα τους νεοδιόριστους κι ειδικά για ειδικότητες όπως η δική μας όπου έχουν μειωθεί κατά πολύ οι ώρες στα ΕΠΑΛ οπότε αν σε διορίσουν σε περιοχή με άλλους 10 οικονομολόγους μαζί, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είσαι υπεράριθμη και να έχεις δικαίωμα απόσπασης σε άλλο ΠΥΣΔΕ.
Ο μισθός νεοδιόριστου με Μισθολογικό Κλιμάκιο 18 (το 1ο κλιμάκιο και μετά ακολουθούν φθίνουσα σειρά) χωρίς μεταπτυχιακό κι οικογενειακές υποχρεώσεις πρέπει να είναι γύρω στα 930
"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί"  Skinner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Peris, ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 12, 2007, 12:05:37 pm »

Σταυρούλα σε παραπέμπω στο παρακάτω λίνκ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2499.30

Το καθεστώς της υπεραριθμίας ισχύει γα τους νεοδιόριστους κι ειδικά για ειδικότητες όπως η δική μας όπου έχουν μειωθεί κατά πολύ οι ώρες στα ΕΠΑΛ οπότε αν σε διορίσουν σε περιοχή με άλλους 10 οικονομολόγους μαζί, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είσαι υπεράριθμη και να έχεις δικαίωμα απόσπασης σε άλλο ΠΥΣΔΕ.
Ο μισθός νεοδιόριστου με Μισθολογικό Κλιμάκιο 18 (το 1ο κλιμάκιο και μετά ακολουθούν φθίνουσα σειρά) χωρίς μεταπτυχιακό κι οικογενειακές υποχρεώσεις πρέπει να είναι γύρω στα 930

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Peris, ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 12, 2007, 12:06:29 pm »

Αποσυνδεδεμένος psipsinel

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70, όταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 25, 2007, 01:14:04 am »
το επίδομα στις παραμεθόριες περιοχές μπορεί να φτάσει και τα 120 ευρώ, όχι όμως καθαρά.. Από εκεί και πέρα αυξάνεται και μειώνεται... για παράδειγμα στα νησιά του

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 12:07:52 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι.Γνωρίζει κάποιος εγγυημένα ποσο είναι ο μισθός ενός νεοδιόριστου με ΑΣΕΠ?Αν έχει και προφίσενσι προσμετράται και για κάτι παραπάνω?Ευχαριστώ!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 09:00:58 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2007, 12:20:52 am »
Διορίστηκα το 2005. Ασφαλισμένη πριν το 1992 (παίζει ρόλο στις κρατήσεις) , παντρεμένη με δύο παιδιά, έπαιρνα 1010 ευρώ τον πρώτο χρόνο (δυστυχώς δεν μας πληρώνουν τα ξενόγλωσσα πτυχία!).Τώρα παίρνω 1200 ευρώ καθαρά.Τον πρώτο χρόνο έχεις πολλές κρατήσεις, οι οποίες έπειτα λιγοστεύουν. Στην παραμεθόριο παίρνουν και επιπλέον έπίδομα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182526
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)