Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dodop στις Φεβρουαρίου 09, 2010, 09:22:57 pmαντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ειμαι νεοδιοριστη ΠΕ με ΜΚ18 εγγαμη και με μεταπτυχιακο.Συμφωνα με το πιο προσφατο πινακακι που βρηκα στην ιστοσελιδα της ολμε εγγαμος χωρις μεταπτυχιακο παιρνει καθαρα περιπου 1081 ευρω.Το προβλημα ειναι οτι εγω παιρνω 1062 ευρω δηλαδη κοντα στα χρηματα που αντιστοιχουν σε αγαμο χωρις μεταπτυχιακο (1061,41).Εχω παρει αποσπαση και δεν μου εχουν στειλει ποτε αναλυτικη κατασταση μισθοδοσιας οποτε δεν ξερω πως εχει υπολογιστει στην πραξη ο μισθος μου.Υπαρχουν επιπλεον κρατησεις που δεν αναφερονται στο πινακακι ή συμβαινει κατι αλλο?Είναι απόλυτο δικαίωμά σου να ζητήσεις αναλυτική μισθοδοτική κατάσταση να σου στείλουν με fax από το σχολείο στο οποίο είσαι προσωρινά τοποθετημένη. Εγώ το κάνω σχεδόν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που βλέπω διαφορά στο μισθό μου (είμαι κ εγώ νεοδιόριστη και αποσπασμένη), κ ας δυσανασχετεί η διευθύντρια του σχολείου.
αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ειμαι νεοδιοριστη ΠΕ με ΜΚ18 εγγαμη και με μεταπτυχιακο.Συμφωνα με το πιο προσφατο πινακακι που βρηκα στην ιστοσελιδα της ολμε εγγαμος χωρις μεταπτυχιακο παιρνει καθαρα περιπου 1081 ευρω.Το προβλημα ειναι οτι εγω παιρνω 1062 ευρω δηλαδη κοντα στα χρηματα που αντιστοιχουν σε αγαμο χωρις μεταπτυχιακο (1061,41).Εχω παρει αποσπαση και δεν μου εχουν στειλει ποτε αναλυτικη κατασταση μισθοδοσιας οποτε δεν ξερω πως εχει υπολογιστει στην πραξη ο μισθος μου.Υπαρχουν επιπλεον κρατησεις που δεν αναφερονται στο πινακακι ή συμβαινει κατι αλλο?
αν κ δεν τα ξερω καλα,υπολογιστε οτι αν ο πρωτοδιοριστος εχει μεχρι 18000 εισοδημα(που λογικα δεν εχει παραπανω...νομιζω....) τοτε εχει ελαφρυνση 7% σε σχεση με πριν στο φορο(ηταν 25% κ ειναι 18% τωρα)οποτε ισως να μην ειναι γδαρσιμο.
ειναι 18% για 12000-16000...24% ειναι απο 16000-22000.το βρηκα τωρα.
Η διακίνηση και το "εμπόριο" αποδείξεων θα είναι το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα φέτος.
Παράθεση από: DOG στις Φεβρουαρίου 11, 2010, 05:12:21 pmειναι 18% για 12000-16000...24% ειναι απο 16000-22000.το βρηκα τωρα.Αυτό έγραψα κι εγώ, για τις 18000
DOG, no problem.Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 11, 2010, 07:22:09 pmΗ διακίνηση και το "εμπόριο" αποδείξεων θα είναι το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα φέτος. Για να ευθυμήσουμε λιγάκι, σήμερα έμαθα ότι υπάρχει ομάδα στο facebook που λέγεται: "Πατέρα για σένα δουλεύω. Ξοδεύω και μαζεύω αποδείξεις"