Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: loumbago στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 08:43:13 amΌλοι. Απλώς, αναμένουμε, διότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θα τα πάρουμε αναδρομικά.Είναι σίγουρο ότι θα τα πάρουμε; δε νομίζω...αλλά και να τα πάρουμε για ποιο λόγο να τα πάρουμε καθυστερημένα; μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε; να μας στηρίξουν και οι αιρετοί....και δεν ξέρω τι άλλο να κάνουμε; Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει!
Όλοι. Απλώς, αναμένουμε, διότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θα τα πάρουμε αναδρομικά.
Παράθεση από: Theoanagn στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 07:04:30 pmΠαράθεση από: loumbago στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 08:43:13 amΌλοι. Απλώς, αναμένουμε, διότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θα τα πάρουμε αναδρομικά.Είναι σίγουρο ότι θα τα πάρουμε; δε νομίζω...αλλά και να τα πάρουμε για ποιο λόγο να τα πάρουμε καθυστερημένα; μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε; να μας στηρίξουν και οι αιρετοί....και δεν ξέρω τι άλλο να κάνουμε; Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει!"Δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα τα δώσουν μετά τη διετία αναδρομικά!!!" Τάδε έφη κάποια ΔΔΕ προ λίγων ημερών!!!
σε πόσα χρόνια μετά τον διορισμό μονιμοποιείται κάποιος;
αφου σε ένα χρόνο μας δίνει το δικαιωμα να παρουμε οργανική και άρα να μονιμοποιηθούμε αρα σε ένα χρόνο πιστευω οτι θα μας αναγνωρίσει και την προυπηρεσία και θα μας κατατάξει στο σωστό Μ.Κ. τα λέω καλά ή αιθεροβατώ;;;;;;; σας παρακαλω έαν ξέρει καάποιος ας μας πει και σε μας εδω μακρυα από την Αθήνα που ειμαστε
αυτο με το μνημονιο, που απαγορευονται οι ωριμανσεις, θα μας πιασει; αν ναι, μας βλεπω στο ΣΤ για χρονια
δηλαδη βεβαιωση αποδοχων δεν μας δινουν καθε μηνα;δεν ειναι υποχρεωμενοι να μας δωσουν η ειναι;
Ερώτηση,γιατί είμαι λίγο ασχετη:αν κάποιος υπήρξε αναπληρωτης για μια 5 ετία, όταν διοριστεί,πληρώνεται το ίδιο με αυτόν που δεν έχει ούτε μήνα προυπηρεσία;
για να πας στον Ε χρειαζονται 3 χρονια και μετα καθε 2 χρονια μισθολογικο κλιμακιο.εγω διοριστηκα περυσι και επειδη ειχα τα χρονια πηγα στο Ε0.