Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η άνοδος σε βαθμό έχει παγώσει προς το παρόν. Άρα δεν έχει πάνω απο ΣΤ ανεξάρτητα πόσα χρόνια έχει κανείς προϋπηρεσία. τώρα αν , λόγω εκλογών, ξεπαγώσουν κάτι θα δούμε. Επίσης, σύμφωνα με τον 4024 μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει ως 7 χρόνια συνολικά ( δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος έχει 11 θα θεωρούνται μεν συντάξιμα αλλά όταν αυτά αναγνωρισθούν θα αναγνωρισθούν με το πλαφόν της επταετίας!!
Εχω 4+ στην εκπαίδευση και 7 απο αλλη δημόσια υπηρεσία. Αν βγεί το ΦΕΚ σήμερα, τι θα ισχύει για την προυπηρεσία μου;Αν είχα διορισθει πρίν τον Ν.4024, τι προϋπηρεσία θα είχα τώρα;
θα είχες 11+ εκ των οποίων θα μπορούσες να αναγνωρίσεις για μισθολογική εξαίρεση τα επτά ( ποια επτά είναι δικό σου θέμα..πχ τα 4+ στην εκπ/ση και άλλα περιπου 3 από την άλλη δημόσια υπηρεσία. ομως, επειδή έχουν παγώσει τα πράγματα θα παρέμενες στα ΣΤ0.... είναι ακριβώς όπως τα λέει ο mlm : με μεταπτυχιακό στον Ε0 και με διδακτορικό στο Δ0. με μεταπτυχιακό και διδακτορικό μαζί στον Δ2... ( νομίζω έτσι είναι, τι λες mlm? )
Αρα ξεκινάω με ΣΤ 0 για τα επόμενα 2 χρόνια και μετά μέχρι πόσα χρόνια θα μου αναγνωρισθούν και σε ποιό βαθμό και κλιμάκιο θα βρεθώ;
ΝΑΙ ολοι στον παγο
και οσοι ειχαμε προυπηρεσια που θα μας εβαζε στο Ε μολις διοριστηκαμε, μπηκαμε στο ΣΤ, και ενω δε θα επρεπε να περιμενουμε κρισεις (γιατι η αλλαγη δεν οφειλεται σε προυπηρεσια που αποκτηθηκε μετα το διορισμο), μας βλεπω να μενουμε στο ΣΤ ...