0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι εννοεις "νεο τροπο"? αυτο που ισχυει ειναι οτι κλειδωσαν οι πινακες αναπληρωτων που σημαινει οτι απο 30/6/2010(νομιζω) δεν μπαινουν τα μορια προυπηρεσιας(ηταν 1 μοριο το μηνα). Οταν γινει ασεπ (λεμε τωρα) αναλογα με τους μηνες προυπηρεσιας που θα εχεις θα υπολογισεις τα μορια που σου δινει,υπαρχουν βαθμιδες για το πως μοριοδοτουνται οι μηνες.Πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία (Το ανώτατο συνολικό όριο μονάδων από προϋπηρεσία είναι 16,80 μονάδες) Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα Η προϋπηρεσία από 16 έως και 24 μήνες: 0,20 μονάδες για κάθε μήνα Η προϋπηρεσία από 24 έως και 32 μήνες: 0,30 μονάδες για κάθε μήνα προϋπηρεσία από 32 έως και 40 μήνες: 0,35 μονάδες για κάθε μήνα Η προϋπηρεσία από 40 έως και 60 μήνες: 0,40 μονάδες για κάθε μήνα
9 μήνες και 17 μέρες μπορεί κάποιος να μου πει πόσα μόρια θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών και πως υπολογιζονται;
κορίτσια η δική μου απορία είναι : ένας μήνας προυπηρεσία πόσες μέρες είναι ? 25 εργάσιμες ή 30?