0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι,δεν παίρνουν νηπιαγωγούς από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.Μέχρι τον ΑΣΕΠ Θα μπορούσες να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή άλλες σπουδές που σε ενδιαφέρουν.
Παράθεση από: stefania29 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 12:06:02 pmόχι,δεν παίρνουν νηπιαγωγούς από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.Μέχρι τον ΑΣΕΠ Θα μπορούσες να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή άλλες σπουδές που σε ενδιαφέρουν.Ή να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο ιδιωτικό νηπιαγωγείο να εργαστείς ή αν βγει κάποια προκ. για νηιαγωγούς σε δημοτικούς σταθμούς.
Εγώ πάλι που διανύω τις τελευταίες μου μέρες σε σταθμό του δήμου κ έχω στην ευθύνη μου τμήμα προνηπίων δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν θέση οι νηπιαγωγοί στους δημοτικους παιδικούς σταθμούς...
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 03:52:53 pmΕγώ πάλι που διανύω τις τελευταίες μου μέρες σε σταθμό του δήμου κ έχω στην ευθύνη μου τμήμα προνηπίων δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν θέση οι νηπιαγωγοί στους δημοτικους παιδικούς σταθμούς... Δυστυχώς, σε αυτό απάντηση δεν έχω...
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 03:57:33 pmΠαράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 03:52:53 pmΕγώ πάλι που διανύω τις τελευταίες μου μέρες σε σταθμό του δήμου κ έχω στην ευθύνη μου τμήμα προνηπίων δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν θέση οι νηπιαγωγοί στους δημοτικους παιδικούς σταθμούς... Δυστυχώς, σε αυτό απάντηση δεν έχω...γιατι το λετε αυτο??αφου περνουν νηπιαγωγουσ στο δημο..