*

Ψηφοφορία

Σε ποια κατηγορία νομίζετε πως είστε;

Διοριστέος/έα
9 (11.4%)
Μάλλον Διοριστέος/έα
23 (29.1%)
Επιτυχών/ούσα
27 (34.2%)
Μάλλον Επιτυχών/ούσα
12 (15.2%)
Αποτυχών/ούσα
5 (6.3%)
Μάλλον Αποτυχών/ούσα
3 (3.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 75

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα Φιλόλογων  (Αναγνώστηκε 85573 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα Φιλόλογων
« Απάντηση #154 στις: Ιουνίου 29, 2007, 11:10:05 pm »
Αυτό που ξέρω  σίγουρα συνάδελφοι είναι οτι τα γραπτά  μας δεν έχουν πάει ακόμα στον/ους αρμοδίους των προσαυξήσεων .Απο κει και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματά  σας για τον χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:46:20 »

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 29, 2007, 11:28:13 pm »
Αυτό που ξέρω σίγουρα συνάδελφοι είναι οτι τα γραπτά μας δεν έχουν πάει ακόμα στον/ους αρμοδίους των προσαυξήσεων .Απο κει και πέρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τον χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Από πού το ξέρεις αυτό; Είναι βέβαιο;Γιατί αν είναι βέβαιο, άντε και καλό Άυγουστο!!

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 29, 2007, 11:44:23 pm »
Ναι, είναι βέβαιο γιατί είναι γνωστός. Αυτό που μεταφέρω  πάντως είναι οτι η σχετική διαδικασία δεν θα πάρει πολύ και σε καμία περίπτωση ΑύγουστοΤο πόσοι ασχολούνται με τη σχετική διαδικασία δεν το ξέρω και ούτε ρωτώ να μάθω καθώς το θέμα είναι πολύ λεπτό(νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ)Όλοι βρισκόμαστε στην αναμονή και νομίζω οτι δεν είναι δίκαιο να τροφοδοτείται επιπλέον η αγωνία μας  με παρεμφερείς  εξειδικευμένες πληροφορίες.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 30, 2007, 12:24:47 am »
imak, έχεις καμιά πληροφορία για τις επιδόσεις των φιλολόγων ή για το αν θα ανέβουν οι βάσεις;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:46:20 »

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 30, 2007, 04:51:32 pm »
Syllas,ρώτησα,αλλά απο τη στιγμή που δεν του χουν πάει ακόμα τα γραπτά για τις προσαυξήσεις δεν μπορεί να ξέρει.Απο την άλλη βδομάδα ,εφόσον μάθω κάτι ,ευχαρίστως να το μεταφέρω,  πάντα όμως με επιφύλαξη γιατί θα αποτελεί ένα μόνο δείγμα.Syllas ,έχοντας παρακολουθήσει εδω και αρκετό καιρό τις αγωνιώδεις προσπάθειές πρόβλεψης των τάσεων στον κλάδο μας, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την ελαφρώς ανοδική τάση .Στήριγμα της εκτίμησης μου αυτής ο έντονος συναγωνισμός (όπως τον βίωσα στο δικό μου περιβάλλον)που οδήγησε σε περισσότερη και ποιοτικότερη μελέτη εν σχέσει με τον διαγωνισμό του 2005. Εντούτοις,η  κοινά αποδεκτή  δυσκολία της Ιστορίας,το άδηλον της Διδακτικής και η άγνοια της πανελλήνιας επίδοσης πρέπει να μας κάνει πολύ επιφυλακτικούς.Εχω συμμετάσχει σε τέσσερις διαγωνισμούς και θεωρώ πως είναι ο πιο απρόβλεπτος !!

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιουλίου 02, 2007, 12:48:40 am »
Ο φετινός ασεπ δεν ήταν περισσότερο απρόβλεπτος σε σχέση με αυτόν του 2005, φαντάσου άλλαξε εντελώς ο τρόπος εξέτασης, περιμέναμε για πρώτη φορά το τρίτο αντικείμενο, το στυλ των πολλαπλών άλλαξε (συνδυαστικές), τα αρχαία άλλαξαν με περισσότερη βαρύτητα στα ερμηνευιτικά και μικρότερη στο συντακτικό-γραμματική. Φέτος ο τρόπος ήταν ίδιος, αλλά το καινούργιο στοιχείο είναι ότι η ιστορία ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αλλά αυτό το προαισθανόμασταν ως ένα βαθμό, τα παιδαγωγικά πάρα πολύ εύκολα. Ο νέος συνδυασμός των παραγόντων μας δυσκολεύει στο να προβλέψουμε τη βάση, όχι η μορφή της εξέτασης. Αιφνιδιασμός θα υπήρχε εάν πχ βάζανε διδακτική για γλωσσικό φαινόμενο στα νέα ή στα αρχαία, διδακτική μιάς εισαγωγής του σχολικού βιβλίου (δηλ. γραμματολογίας), αν έβαζαν ανάπτυξης θέματα στα νέα ή στην ιστορία ή συνδυασμός ανάπτυξης και πολλαπλών. Μεγαλύτερος αιφνιδιασμός θα υπήρχε εάν πχ έβαζαν 100 πάρα πολύ εύκολες πολλαπλές για κάθε αντικείμενο, τότε να δεις που θα τρέχαμε με τα εύκολα και δε θα προλαβαίναμε και δε θα μπορούσαμε να τους πούμε και τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 02, 2007, 10:40:14 am »
Θα τρελαθώ! Μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα πήρα στον ΑΣΕΠ για ΠΕ02 (κάνω τη διευκρίνιση, γιατί ξέρω ότι και άλλες ειδικότητες διαβάζουν τα μηνύματα) και μια βαριεστημένη που είπε "μετά τις 15 Ιουλίου να περιμένετε. Δεν έχει τελειώσει η διόρθωση ακόμη!". Ας πάρει και κάποιος άλλος, γιατί τα έχασα ...

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 02, 2007, 11:18:43 am »
Θα τρελαθώ! Μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα πήρα στον ΑΣΕΠ για ΠΕ02 (κάνω τη διευκρίνιση, γιατί ξέρω ότι και άλλες ειδικότητες διαβάζουν τα μηνύματα) και μια βαριεστημένη που είπε "μετά τις 15 Ιουλίου να περιμένετε. Δεν έχει τελειώσει η διόρθωση ακόμη!". Ας πάρει και κάποιος άλλος, γιατί τα έχασα ...

Επιβεβαιώνω και εγώ το θλιβερό νέο: μόλις τηλεφώνησα και μου είπαν "των φιλολόγων μετά τις 15 Ιουλίου".......Τουτέστιν ή 20 ή 27 Ιουλίου...........Άρχισε καταπληκτικά ο μήνας...... >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 02, 2007, 11:37:20 am »
Η ίδια απάντηση και σε μένα. Μάλιστα η κοπέλα που έδινε πληροφορίες σε ερώτησή μου αν αποκλείεται η 13η Ιουλίου ήταν κατηγορηματική : " Θα μας ρωτήσετε μετά τις 15 Ιουλίου..." >:(
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 02, 2007, 12:14:20 pm »
  Ακριβώς το ίδιο απάντησαν κ σε μένα!Αυτή η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη πια...Μήπως τελικά ''κάτι τρέχει''??Μήπως όντως ''μαγειρεύονται'' κάποιοι διορισμοί για κάποιους??Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί αυτή η τεράστια καθυστέρηση??Είναι παράλογη...
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 02, 2007, 03:52:51 pm »
Επειδή η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη και επειδή, από ό,τι φαίνεται, οι κύριοι του ΑΣΕΠ μάλλον διασκεδάζουν με την αγωνία μας, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε ενδεχομένως να αντιδράσουμε. Αν ίσως στέλναμε μια επιστολή διαμαρτυρίας ή κάτι τέτοιο προς το ΑΣΕΠ και το ΥΠΕΠΘ λέτε να είχε κανένα αποτέλεσμα ή θα κάναμε και πάλι μια τρύπα στο νερό; Ας μας απαντήσουν τουλάχιστον, τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τα παράβολα που πληρώσαμε πού τα ξόδεψαν και τώρα δεν έχουν για να πληρώσουν τους διορθωτές;;; Δεν ξέρω για εσάς, η δική μου υπομονή και ανοχή όμως έχει εξαντληθεί.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 02, 2007, 04:17:32 pm »
Ο ΑΛΦΑ πιθανον το σαββ-κύριακο να ανοίξει το θέμα.πρέπει ολοι μας να βοηθήσουμε να καταδειχθει πως εχει η κατασταση και ποιός πληρωνει τη ψυχική "οδύνη".
παντως τα μάθατε αποτελεσματα φιλολογων στις 20/7. νεώτερη ανακοινωση απο alfavita.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 02, 2007, 04:33:31 pm »
Παιδιά υπομόνη! Διαβάστε εδώ http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070702c.php. Μόλις αναρτήθηκε στο alafavita
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 02, 2007, 05:30:16 pm »
Το θέμα είναι με ποιον τρόπο μπορούμε να βοήθησουμε. Τι προτείνεις να κάνουμε; Αυτή η απραξία με έχει εξαντλήσει. Τόσο πολύ που πλέον δε με ενδιαφέρει τόσο τι έχω γράψει. Λέω στον εαυτό μου "να βγούνε, να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία". Ο καθένας έχει ένα σωρό πράγματα να προγραμματίσει. Και όλα έχουν μείνει μετέωρα λόγω του ότι δεν επαρκούν οι διορθωτές;;;; Αυτό είναι τουλάχιστον αστείο ως δικαιολογία! Ας πρόσεχαν. Ούτως ή άλλως, και εκατό ευρώ παράβολο να μας ζητούσαν, εμείς θα το πληρώναμε. Για τέτοια απόγνωση μιλάμε. Πώς προγραμματίζουν εξετάσεις όταν δεν είναι σε θέση να τις υποστηρίξουν; Γιατί το ζήτημα δεν είναι μόνο η διεξαγωγή. Το βασικότερο είναι η συνολική διεκπεραίωση (βαθμολογήσεις, έλεγχος, εξέταση ενστάσεων). Προτείνω να απαιτήσουμε εγγράφως ενημέρωση σχετικά με τους λόγους καθυστέρησης της έκδοσης των αποτελεσμάτων. Και ας μας απαντήσουν ότι δεν επαρκούν οι διορθωτές! Τότε θα δούμε τι έχει να γίνει... Αυτά.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)