*

Αποστολέας Θέμα: A φαση αναπληρωτων 2011 ΠΕ70  (Αναγνώστηκε 85282 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ: A φαση αναπληρωτων 2011
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:47:26 pm »
Έχουμε νέα Αντιγόνη; ;)
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:45 »

Αποσυνδεδεμένος s93060

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:52:22 pm »
πειτε κανενα τηλεφωνο για αναπληρωτεσ....

Αποσυνδεδεμένος kkre1827

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:52:40 pm »
Κάνοντας μία εντελώς προβοκατόρικη και μάλλον ανεδαφική σκλεψη λέω ότι μήπως η 1η και η 2η φάση θα είναι ασυνήθιστα μεγάλες διότι θα σκεφτούν οι του υπουργείου ότι αφού τα παιδιά δεν θα έχουν βιβλία έως τέλη Οκτωβρίου, τουλάχιστον να έχουν καθηγητές;;..λέμε τώρα..

Αποσυνδεδεμένος paralia1978

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:04:12 pm »
Άκουγα σκάι και είμαι σίγουρος.Όμως είμαι σε θέση να ξέρω, ότι είναι ένας αγώνας δρόμου πολύ δύσκολος για να μαζευτούν τα κενά μέχρι την Πέμπτη ,που είναι προγραμματισμένο να βγει η πρώτη φάση .Τρίτη είναι στο πρόγραμμα να αναρτηθούν οι νέοι πίνακες αναπληρωτών  η το αργότερο Τετάρτη.
βασικα εχουν ανανεωθει οι πινακες αναπληρωτων (των δασκαλων)... την Πεμπτη ανανεωθηκαν. Για αυτο περιμενουμε να βγει η α φαση ....... οποτε να την περιμενουμε μες την εβδομαδα δλδ την α φαση εκτος απροοπτου παντα!!!
πηραν ειδικης κατηγοριας για αυτην την αμνανεωση

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:45 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:06:20 pm »
Η ΔΟΕ πάντως πιέζει να μην γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών στις περιοχές που θα εξεταστούν αιτήσεις αποσπάσεων (β΄ φάση)...

http://www.doe.gr/index.php?categoryid=31&p2_articleid=8360

Αποσυνδεδεμένος thrileontas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:25:01 pm »
Άκουγα σκάι και είμαι σίγουρος.Όμως είμαι σε θέση να ξέρω, ότι είναι ένας αγώνας δρόμου πολύ δύσκολος για να μαζευτούν τα κενά μέχρι την Πέμπτη ,που είναι προγραμματισμένο να βγει η πρώτη φάση .Τρίτη είναι στο πρόγραμμα να αναρτηθούν οι νέοι πίνακες αναπληρωτών  η το αργότερο Τετάρτη.
βασικα εχουν ανανεωθει οι πινακες αναπληρωτων (των δασκαλων)... την Πεμπτη ανανεωθηκαν. Για αυτο περιμενουμε να βγει η α φαση ....... οποτε να την περιμενουμε μες την εβδομαδα δλδ την α φαση εκτος απροοπτου παντα!!!
Αγαπητή φίλη για δευτεροβάθμια μιλούσα.Οι φάσεις όμως όπως και να έχει είναι άσχετες με το πότε ανανεώνονται οι πίνακες. Τα χρονοδιαγράμματα τα ανάφερα και είναι σίγουρα. Καλή σου τοποθέτηση!

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:12:46 pm »
Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι χρόνια αποσπασμένοι στις υπηρεσίες και δεν πήραν απόσπαση, εκτοπίζουν λόγω αρχαιότητας αυτούς που ήδη υπηρετούν στα σχολεία αλλά με οργανική.Πρόκειται πχ για 3 φιλολόγους εκ των οποίων ο ένας μόνιμα αποσπάται σε ΚΕΔΥ.Ενώ το σχολείο είναι για 2μιση φιλολόγους, έχουν δώσει 3 οργανικές.Άρα ο ένας φιλόλογος ή θα κληθεί να κάνει αίτηση υπεραριθμίας, (υπήρξε πίεση προς αυτή την κατεύθυνση) ή θα παραμείνει στο σχολείο για τις ώρες που του αναλογούν και θα περιμένει απόφαση για να τον στείλουν και σε δευτερο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου.Επειδή εκκρεμεί η δεύτερη φάση αποσπάσεων σκέφτηκαν ορισμένοι συνάδελφοι, καλώς, κατά τη γνώμη μου, να μην διακυνδυνεύσουν την οργανική τους και να περιμένουν τις αποσπάσεις ή την απόφαση της δευτεροβάθμιας για δεύτερη τοποθέτησή τους.Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές οι υπεράριθμοι είναι τόσοι, ώστε θεωρητικά θα πρέπει να μετακινηθούν σε σχολεία εκτός ορίων μίας περιοχής.Δεν μπορώ να πώ περισσότερα, το έμαθα εντελώς τυχαία(τύφλα να 'χει ο Ντέτεκτιβ Μόνκ ;D ;D ;D ;D).Θα τηλεφωνήσω σε λίγο στο Υπουργείο για την Α φάση.Τα σέβη μου.

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:24:53 pm »
Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι χρόνια αποσπασμένοι στις υπηρεσίες και δεν πήραν απόσπαση, εκτοπίζουν λόγω αρχαιότητας αυτούς που ήδη υπηρετούν στα σχολεία αλλά με οργανική.Πρόκειται πχ για 3 φιλολόγους εκ των οποίων ο ένας μόνιμα αποσπάται σε ΚΕΔΥ.Ενώ το σχολείο είναι για 2μιση φιλολόγους, έχουν δώσει 3 οργανικές.Άρα ο ένας φιλόλογος ή θα κληθεί να κάνει αίτηση υπεραριθμίας, (υπήρξε πίεση προς αυτή την κατεύθυνση) ή θα παραμείνει στο σχολείο για τις ώρες που του αναλογούν και θα περιμένει απόφαση για να τον στείλουν και σε δευτερο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου.Επειδή εκκρεμεί η δεύτερη φάση αποσπάσεων σκέφτηκαν ορισμένοι συνάδελφοι, καλώς, κατά τη γνώμη μου, να μην διακυνδυνεύσουν την οργανική τους και να περιμένουν τις αποσπάσεις ή την απόφαση της δευτεροβάθμιας για δεύτερη τοποθέτησή τους.Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές οι υπεράριθμοι είναι τόσοι, ώστε θεωρητικά θα πρέπει να μετακινηθούν σε σχολεία εκτός ορίων μίας περιοχής.Δεν μπορώ να πώ περισσότερα, το έμαθα εντελώς τυχαία(τύφλα να 'χει ο Ντέτεκτιβ Μόνκ ;D ;D ;D ;D).Θα τηλεφωνήσω σε λίγο στο Υπουργείο για την Α φάση.Τα σέβη μου.

Περιμένουμε νέα σου.....ευχαριστούμε :)
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:33:54 pm »
Κατατοπιστικότατη. Για πρώτη φάση για να δούμε αν συμπέσουν οι πληροφορίες μας!

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:36:41 pm »
Αύριο ή ίσως μεθαύριο η Α Φάση. :)

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:39:10 pm »
η μήπως παραμεθαυριο;
 :)

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:45:41 pm »
εμενα παλι τωρα μολις που τηλ στην πρωτοβαθμια γιατι μου ειπαν δεν ξερουν και οτι κανονικα πρεπει πρωτα να βγουν οι β αποσπασεις;;;;; εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ??? :P
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 02:47:29 pm »
Τετάρτη ξέρω εγώ με ζόρι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη