0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thrileontas στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 11:37:29 amΆκουγα σκάι και είμαι σίγουρος.Όμως είμαι σε θέση να ξέρω, ότι είναι ένας αγώνας δρόμου πολύ δύσκολος για να μαζευτούν τα κενά μέχρι την Πέμπτη ,που είναι προγραμματισμένο να βγει η πρώτη φάση .Τρίτη είναι στο πρόγραμμα να αναρτηθούν οι νέοι πίνακες αναπληρωτών η το αργότερο Τετάρτη.βασικα εχουν ανανεωθει οι πινακες αναπληρωτων (των δασκαλων)... την Πεμπτη ανανεωθηκαν. Για αυτο περιμενουμε να βγει η α φαση ....... οποτε να την περιμενουμε μες την εβδομαδα δλδ την α φαση εκτος απροοπτου παντα!!!
Άκουγα σκάι και είμαι σίγουρος.Όμως είμαι σε θέση να ξέρω, ότι είναι ένας αγώνας δρόμου πολύ δύσκολος για να μαζευτούν τα κενά μέχρι την Πέμπτη ,που είναι προγραμματισμένο να βγει η πρώτη φάση .Τρίτη είναι στο πρόγραμμα να αναρτηθούν οι νέοι πίνακες αναπληρωτών η το αργότερο Τετάρτη.
Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι χρόνια αποσπασμένοι στις υπηρεσίες και δεν πήραν απόσπαση, εκτοπίζουν λόγω αρχαιότητας αυτούς που ήδη υπηρετούν στα σχολεία αλλά με οργανική.Πρόκειται πχ για 3 φιλολόγους εκ των οποίων ο ένας μόνιμα αποσπάται σε ΚΕΔΥ.Ενώ το σχολείο είναι για 2μιση φιλολόγους, έχουν δώσει 3 οργανικές.Άρα ο ένας φιλόλογος ή θα κληθεί να κάνει αίτηση υπεραριθμίας, (υπήρξε πίεση προς αυτή την κατεύθυνση) ή θα παραμείνει στο σχολείο για τις ώρες που του αναλογούν και θα περιμένει απόφαση για να τον στείλουν και σε δευτερο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου.Επειδή εκκρεμεί η δεύτερη φάση αποσπάσεων σκέφτηκαν ορισμένοι συνάδελφοι, καλώς, κατά τη γνώμη μου, να μην διακυνδυνεύσουν την οργανική τους και να περιμένουν τις αποσπάσεις ή την απόφαση της δευτεροβάθμιας για δεύτερη τοποθέτησή τους.Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές οι υπεράριθμοι είναι τόσοι, ώστε θεωρητικά θα πρέπει να μετακινηθούν σε σχολεία εκτός ορίων μίας περιοχής.Δεν μπορώ να πώ περισσότερα, το έμαθα εντελώς τυχαία(τύφλα να 'χει ο Ντέτεκτιβ Μόνκ ).Θα τηλεφωνήσω σε λίγο στο Υπουργείο για την Α φάση.Τα σέβη μου.
Αύριο ή ίσως μεθαύριο η Α Φάση.