0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: debby19h στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 07:01:09 pmκαι θα ειναι πανω απο 1500 ατομα σιγουρα......... για α φαση και ο Μπρατης και ο Καψαλακης λενε για αυριο και ειδικοτερα ο Μπρατης ειναι σιγουρος!!!! αφου ειπε οτι σημερα μαζευονται τα κενα και αυριο αναμενεται η α φαση για δασκαλους και νηπιαγωγους μονο!!!! φανταστειτε για να παρει αναπληρωτες πριν απο την β φαση αποσπασεων ποσα κενα υπαρχουν!!!!!!ποτε το ειπε ο μπρατης που?
και θα ειναι πανω απο 1500 ατομα σιγουρα......... για α φαση και ο Μπρατης και ο Καψαλακης λενε για αυριο και ειδικοτερα ο Μπρατης ειναι σιγουρος!!!! αφου ειπε οτι σημερα μαζευονται τα κενα και αυριο αναμενεται η α φαση για δασκαλους και νηπιαγωγους μονο!!!! φανταστειτε για να παρει αναπληρωτες πριν απο την β φαση αποσπασεων ποσα κενα υπαρχουν!!!!!!
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 07:46:52 pmΠαράθεση από: debby19h στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 07:01:09 pmκαι θα ειναι πανω απο 1500 ατομα σιγουρα......... για α φαση και ο Μπρατης και ο Καψαλακης λενε για αυριο και ειδικοτερα ο Μπρατης ειναι σιγουρος!!!! αφου ειπε οτι σημερα μαζευονται τα κενα και αυριο αναμενεται η α φαση για δασκαλους και νηπιαγωγους μονο!!!! φανταστειτε για να παρει αναπληρωτες πριν απο την β φαση αποσπασεων ποσα κενα υπαρχουν!!!!!!ποτε το ειπε ο μπρατης που?Δημήτρης Μπράτης ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ...ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΙΘΜΟ.ΑΥΡΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ Α ΦΑΣΗ...ΕΓΩ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!! ( το μνμ του ειναι χθεσινο)Δημήτρης Μπράτης ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ...ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5500.ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ...ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ...ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜ
για αυτο ειμαστε εδω να ενημερωνουμε ο ενας τον αλλον!!!!!
Παράθεση από: debby19h στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 08:36:16 pmγια αυτο ειμαστε εδω να ενημερωνουμε ο ενας τον αλλον!!!!! βρε debby λες να υπαρχει περιπτωση να βγαλει ανακοινωσεις απο εδω και περα? πτωμα εγινα ολη μερα στον υπολογιστη!!!