0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kalhmera , tyxh kai ypomonh se olous :-) , fwteinoula symfwnw mazi sou , an parei 2300 se olh thn a/va8mia , shmainei pws oi perissoteroi 8a einai daskaloi , opote egw mallon 8a prepei na perimenw th b fash :-(
Νηπιαγωγός είσαι??Εγώ δασκάλα..Δεν περιμένω να μαι α φάση γτ είμαι στον μηδενικής..Αλλά όσο δε φεύγουν οι μπροστινοί, θα αργήσουμε πολύ...Πιστεύω ότι θα πάρει περισσότερους γιατί ακόμα μετράνε και γιατί δε τη συμφέρει να μην έχει ούτε βιβλία ούτε δασκάλους..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:47:25 amΝηπιαγωγός είσαι??Εγώ δασκάλα..Δεν περιμένω να μαι α φάση γτ είμαι στον μηδενικής..Αλλά όσο δε φεύγουν οι μπροστινοί, θα αργήσουμε πολύ...Πιστεύω ότι θα πάρει περισσότερους γιατί ακόμα μετράνε και γιατί δε τη συμφέρει να μην έχει ούτε βιβλία ούτε δασκάλους..ναι νηπιαγωγος ειμαι , περσι στην ηλεια που ημουν οι περισσοτεροι δασκαλοι που πηρε ηταν απο τον πινακα μηδενικης[/quoteΜάλλον είχαν βάλει το "μαγικό¨κουτάκι..Εγώ δεν το είχα και πήγα 3η φάση..
Παράθεση από: marissa στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:44:41 amkalhmera , tyxh kai ypomonh se olous :-) , fwteinoula symfwnw mazi sou , an parei 2300 se olh thn a/va8mia , shmainei pws oi perissoteroi 8a einai daskaloi , opote egw mallon 8a prepei na perimenw th b fash :-(Καλημέρα,καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά παρακαλώ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.Ευχαριστώ
Παράθεση από: marissa στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:51:34 amΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:47:25 amΝηπιαγωγός είσαι??Εγώ δασκάλα..Δεν περιμένω να μαι α φάση γτ είμαι στον μηδενικής..Αλλά όσο δε φεύγουν οι μπροστινοί, θα αργήσουμε πολύ...Πιστεύω ότι θα πάρει περισσότερους γιατί ακόμα μετράνε και γιατί δε τη συμφέρει να μην έχει ούτε βιβλία ούτε δασκάλους..ναι νηπιαγωγος ειμαι , περσι στην ηλεια που ημουν οι περισσοτεροι δασκαλοι που πηρε ηταν απο τον πινακα μηδενικης[/quoteΜάλλον είχαν βάλει το "μαγικό¨κουτάκι..Εγώ δεν το είχα και πήγα 3η φάση..ισως , παντως ηταν δασκαλοι που τον ιουνιο ειχαν παρει πτυχιο... αν αυτο δεν ειναι ΕΧΩ ΤΥΧΗ ποιο ειναι ? εμεις με προυπηρεσια λεμε αχ να μας παρει κι οπου μας στειλει , κι εγω απο το κουτακι βρεθηκα εκει κατω κι αν δεν ημουν εκει θα ημουν Κρητη...
Παράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:48:15 amΠαράθεση από: marissa στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:44:41 amkalhmera , tyxh kai ypomonh se olous :-) , fwteinoula symfwnw mazi sou , an parei 2300 se olh thn a/va8mia , shmainei pws oi perissoteroi 8a einai daskaloi , opote egw mallon 8a prepei na perimenw th b fash :-(Καλημέρα,καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά παρακαλώ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.Ευχαριστώκαλημερα και σε εσενα , οπως βλεπεις σου εκανα το χατηρι , ομως νομιζω πως εχουμε ελευθερια και δημοκρατια , οποτε ο καθενας μπορει να γραφει οπως θελει , ακομα και συμβολα ! γραφη ειναι κι αυτο , ισως μη συμβατικη ομως αποδεκτη απο το Δ.Ε.Ε.Π.Σ. ευχαριστω