0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 01:52:00 pmΔεν είδες πόσους θα πάρει?Δε φοβάται τίποτα αυτή..Πέρυσι με σειρά 476 ήμουν γ φάση..Και φέτος για εκεί με βλέπω..εβαλες κουτακι? εγω οχι εβαλα βεβαια 20 περιοχες αλλα αν με καλεσει μετα την 7η βλεπω να με χωριζει ο αντρας μου
Δεν είδες πόσους θα πάρει?Δε φοβάται τίποτα αυτή..Πέρυσι με σειρά 476 ήμουν γ φάση..Και φέτος για εκεί με βλέπω..
σναδελφος απο το τοπικ των π60 εγραψε :Καψαλακης=== Συνάδελφοι, ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ έδωσε συγκεκριμένους αριθμούς διορισμού αναπληρωτών. 1475 δασκάλους και 1170 νηπιαγωγούς. Τι σημαίνει αυτό: Οι δάσκαλοι μπορεί να φτάσουν ως το 1650 στον πίνακα με προϋπηρεσία και οι νηπιαγωγοί ως το 1350, καθώς κάποιοι δηλώνουν ένα ή δυο Νομούς, που πιθανόν να μην ανοίξουν.... Πιστεύω να το καταλάβετε...
ας με παρει και στην γ φαση αρκει να ειναι στις πρωτες επιλογες μου
δεν θυμαμαι αν ηταν περυσι, αλλα σε καποια χρονια προσφατα καλεσε το μεγαλυτερο μερος φασης στην αττικη
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:26:13 pmας με παρει και στην γ φαση αρκει να ειναι στις πρωτες επιλογες μου Τι σειρά είσαι στον πίνακα?
σημαινει οτι καποιοι ειναι επιλεκτικοι και δηλωνουν λιγες περιοχες και επειδη δεν υπαρχουν κενα τους προσπερνανε και πανε για την επομενη φαση ... ελπιζω να ρωτησες αυτο!!! για αυτο εχει σημασια πως κανεις την αιτηση ... θελει πολυ προσοχη!!!!