0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mitsy, είχα καιρό να σε ΄΄δω΄΄ στο ΄΄αναπληρωτές ειδικής αγωγής΄΄ και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε γίνει καλό παρεάκι τα τελευταία χρόνια σ'αυτό το forum. Πρέπει μάλλον να αρχίσουμε να παίρνουμε κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο για να δούμε τι να περιμένουμε.
Παράθεση από: aelia στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 03:09:46 pmMitsy, είχα καιρό να σε ΄΄δω΄΄ στο ΄΄αναπληρωτές ειδικής αγωγής΄΄ και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε γίνει καλό παρεάκι τα τελευταία χρόνια σ'αυτό το forum. Πρέπει μάλλον να αρχίσουμε να παίρνουμε κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο για να δούμε τι να περιμένουμε.δε συμμετέχω σε αυτές τις συζητήσεις...θα ξέρουν από τώρα να μας πουν;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 03:12:21 pmΠαράθεση από: aelia στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 03:09:46 pmMitsy, είχα καιρό να σε ΄΄δω΄΄ στο ΄΄αναπληρωτές ειδικής αγωγής΄΄ και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε γίνει καλό παρεάκι τα τελευταία χρόνια σ'αυτό το forum. Πρέπει μάλλον να αρχίσουμε να παίρνουμε κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο για να δούμε τι να περιμένουμε.δε συμμετέχω σε αυτές τις συζητήσεις...θα ξέρουν από τώρα να μας πουν;'Εχεις δίκιο. Ούτε κι εγώ... Σήμερα έληξαν οι ενστάσεις, οπότε πρώτα πρέπει να βγουν οι διορθωμένοι πίνακες. Μάλλον έχουμε μέλλον ακόμα... Δε χάνουμε ωστόσο τίποτα να ξεκινήσουμε από αύριο τις κρούσεις μας.
Καλησπέρα και από μένα.Κατά τη γνώμη μου μετά τις 15 Σεπτέμβρη θα βγει η α φάση αν σκεφτούμε το πόσο άργησαν να βγάλουν τους πίνακες.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν οι τρίτεκνοι θα προηγηθούν όπως πέρισυ (τους κάλεσαν όλους στην α φάση).
εγώ πιστεύω οτι την Τρίτη θα πρέπει να βγει η α φάση! και τέλη του μηνός η β...εκτός αν κάνουν την α ενισχυμένη ( μαζί με την παράλληλη στήριξη δηλαδή και πάει η β για Οκτώβρη)...πόσες μέρες να μείνουν τα σχολεία χωρίς ειδικής; τα κενά είναι πολλά!