0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πρωτοβάθμια γενικής βγήκε, οπου να'ναι και η δευτεροβάθμια... Πιστεύω μέχρι Παρασκευή να έχουν βγει οι δικοί μας πίνακες και από Δευτέρα να ελπίζουμε κι εμείς. Πολύ αισιόδοξο σενάριο? Καλή μας αναμονή...
Παράθεση από: tempelina στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:31:38 pmΗ πρωτοβάθμια γενικής βγήκε, οπου να'ναι και η δευτεροβάθμια... Πιστεύω μέχρι Παρασκευή να έχουν βγει οι δικοί μας πίνακες και από Δευτέρα να ελπίζουμε κι εμείς. Πολύ αισιόδοξο σενάριο? Καλή μας αναμονή... Για την ακρίβεια η πρωτοβάθμια ανακοινώθηκε απλώς, δε βγήκε. Δικό μου λάθος
Παράθεση από: tempelina στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:42:40 pmΠαράθεση από: tempelina στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:31:38 pmΗ πρωτοβάθμια γενικής βγήκε, οπου να'ναι και η δευτεροβάθμια... Πιστεύω μέχρι Παρασκευή να έχουν βγει οι δικοί μας πίνακες και από Δευτέρα να ελπίζουμε κι εμείς. Πολύ αισιόδοξο σενάριο? Καλή μας αναμονή... Για την ακρίβεια η πρωτοβάθμια ανακοινώθηκε απλώς, δε βγήκε. Δικό μου λάθοςπού ανακοινώθηκε;
Ο Καψαλάκης της πρωτοβαθμιας εγραψε στον τοιχο του στο facebook "για τους της ειδικής: θα αργησουν. Τωρα επεξεργαζονται τις ενστασεις" ...Κοινως φεξε μου... Πότε δηλαδη προβλέπεται η α φαση αναπληρωτων???μηπως να τους ενοχλουσαμε με κανα τηλ αυριο πρωι πρωι να μας δωσουν ενα πλάνο???