0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 09:55:13 amΚαλημέρα συνάδελφοι!Καλή υπομονή!Λέτε να βγει σήμερα η α' φάση;;;Θα αρχίσουμε τα τηλ σε λίγο!!! Α, όχι τέτοια... ::)έχεις δεσμευτεί για σήμερα!
Καλημέρα συνάδελφοι!Καλή υπομονή!Λέτε να βγει σήμερα η α' φάση;;;Θα αρχίσουμε τα τηλ σε λίγο!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 09:55:13 amΚαλημέρα συνάδελφοι!Καλή υπομονή!Λέτε να βγει σήμερα η α' φάση;;;Θα αρχίσουμε τα τηλ σε λίγο!!! καλημέρα σε όλους!!μόλις πήρα τηλ.!!"σημερα ή αύριο οι πίνακες.....και άμεσα ή και την άλλη μέρα θα βγει και η α' φάση,να τα παρακολουθούμε ή και να ξαναπάρουμε τηλέφωνο...." ευγενέστατη η κυρία!!!mitsy να αρχίσουμε τις δουλειές ή να βάλουμε τα κάρβουνα???
Παράθεση από: evi.p στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:38:15 amΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 09:55:13 amΚαλημέρα συνάδελφοι!Καλή υπομονή!Λέτε να βγει σήμερα η α' φάση;;;Θα αρχίσουμε τα τηλ σε λίγο!!! καλημέρα σε όλους!!μόλις πήρα τηλ.!!"σημερα ή αύριο οι πίνακες.....και άμεσα ή και την άλλη μέρα θα βγει και η α' φάση,να τα παρακολουθούμε ή και να ξαναπάρουμε τηλέφωνο...." ευγενέστατη η κυρία!!!mitsy να αρχίσουμε τις δουλειές ή να βάλουμε τα κάρβουνα???για σήμερα δεν τη βλέπω τη α' φαση λοιπόν!το πολύ πολύ να βγουν οι οριστικοί που οκ δε θα μας δώσουν και καμιά φοβερή πληροφορία! πάλι δουλειές σήμερα;;;;σήμερα έχει καφεδάκι!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:47:08 amΠαράθεση από: evi.p στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:38:15 amΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 09:55:13 amΚαλημέρα συνάδελφοι!Καλή υπομονή!Λέτε να βγει σήμερα η α' φάση;;;Θα αρχίσουμε τα τηλ σε λίγο!!! καλημέρα σε όλους!!μόλις πήρα τηλ.!!"σημερα ή αύριο οι πίνακες.....και άμεσα ή και την άλλη μέρα θα βγει και η α' φάση,να τα παρακολουθούμε ή και να ξαναπάρουμε τηλέφωνο...." ευγενέστατη η κυρία!!!mitsy να αρχίσουμε τις δουλειές ή να βάλουμε τα κάρβουνα???για σήμερα δεν τη βλέπω τη α' φαση λοιπόν!το πολύ πολύ να βγουν οι οριστικοί που οκ δε θα μας δώσουν και καμιά φοβερή πληροφορία! πάλι δουλειές σήμερα;;;;σήμερα έχει καφεδάκι!!!! ++++++++++++η καλύτερη λύση είναι να λείπουμε απ'το σπίτι σήμερα γιατί αλλιώς θα μας φάει το refresh.....
Παιδιά αυτό το ερώτημα με απασχολεί και εμένα. Υπολογίζουμε ότι προσλαμβάνονται όλοι από τον Α κι έπειτα έρχεται η σειρά η δική μας από τον
Καλησπέρες..μου λείψατε annoula έχεις πιθανότητεςκαι τελευταία ενημέρωση από Δημήτρη Μπράτη για Α/θμια αλλά ελπίζω πως θα ισχύσει και για εμάς..ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ...
Εχουμε κάτι νεότερο;;;Δε νομίζω να βγει σήμερα η α' φάση...για αύριο το βλέπω....
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 01:56:11 pmΕχουμε κάτι νεότερο;;;Δε νομίζω να βγει σήμερα η α' φάση...για αύριο το βλέπω....μη σου πω Τετάρτη...