0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα κι από μενα! Τι κάνετε; Εμένα μου χει πιαστεί η μέση και το μονο που μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να περιμένω....
εμείς της
πήρες τηλ;
Παράθεση από: AAA στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:21:23 amκαλημέρα κι από μενα! Τι κάνετε; Εμένα μου χει πιαστεί η μέση και το μονο που μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να περιμένω....είσαι μικρούλι κοριτσάκι και θα σου περάσει σύντομα.......... να πω ότι δεν το βλέπω για σήμερα και σας στενοχωρήσω;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:23:50 amΠαράθεση από: AAA στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:21:23 amκαλημέρα κι από μενα! Τι κάνετε; Εμένα μου χει πιαστεί η μέση και το μονο που μπορώ να κάνω είναι να κάθομαι και να περιμένω....είσαι μικρούλι κοριτσάκι και θα σου περάσει σύντομα.......... να πω ότι δεν το βλέπω για σήμερα και σας στενοχωρήσω; Κι εγώ Τετάρτη Πέμπτη πιστεύω θα βγουν τα δικά μας,αλλά αν βγει ο πίνακας πιο νωρίς θα έχει κ λίγο σασπένς το πράγμα..
Αν το υπουργείο θέλει να τηρήσει τις παραδόσεις θα ανακοινώσει τη δ/θμια μια μέρα μετά από την α/θμια
πόσους αναπλ ειδ αγωγής φιλολόγους παίρνουν συνήθως; εσάς σας αφαιρούμε μετά από τον απλό πίνακα πε02 ή είστε δηλωμένοι μόνο στον δικό σας πίνακα;καλή τύχη σε όλους...