0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχαχαχαχα φάρσα στο υπουργείο μας,άπαιχτη!!http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=567έτσι για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας όσο περιμένουμε....
Παιδιά νηπιαγωγοί ειδικής αναφέρουν ότι ο πίνακας β ο δικός τους ανανεώθηκε χωρίς καμια ανακοίνωση και ενώ η πρώτη αναρτηση παραμένει 1/9 και καμία ενημέρωση- ανακοίνωση δεν έγινε! Παρατηρείτε εσείς καμία αλλαγή στους δικούς μας???
@mitsy, @mitsy είσαι εδώ...παίρνω τη μαγγούρα μου και σε κυνηγώ... μου 'θελες και Δευτέρα μαζί πίνακες και προσλήψεις... εγώ φεύγω πάω για τρέξιμο...πρέπει να είμαι σε φόρμα όταν και αν με καλέσουν... με τέτοια ανοργανωσιά φέτος θα πέσει πολύ τρέξιμο...από μία άποψη όσο περιμένετε μπροστά στο μαραφέτι είστε μια χαρά...απολαύστε το βρε...
Δεν έχω αποθηκευμένο κ τον πίνακα για να έκανα σύγκριση μπας κ άλλαξε κάτι..όχι ότι έχει σημασία για σήμερα αλλά να'χαμε να λέγαμε..mitsy πήγες να βρεις τον icarus με τη μαγκούρα του;Καλά έκανες..
Mπορώ να πω ότι βαρέθηκα αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω και τίποτα άλλο.. Και αύριο τα ίδια θα έχουμε;;