0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Stelio,ευχαριστούμε,τα χρειαζόμαστε και τα δύο.. !!mitsy βλέπω να το κερδίζεις το στοίχημα της Δευτέρας αν συνεχιστούν οι αναποδιές..
εμ αν ήξερα ότι δε θα είχαμε εξελίξεις θα έμενα εκεί να σας δω κιόλας,τζάμπα γύρισα Τουλάχιστον ας μας πουν αν δε βγει τπτ μέχρι Δευτέρα να ρθω το Σ/Κ ΑΑΑ ναι ναι!έχουμε το νέο ότι περιμένουμε να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα!!
αμέ..θα πληρώσεις βέβαια κάτι παραπάνω αλλά σε 2-3 χρονάκια θα το έχουν τακτοποιήσει το θέμα σου..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:30:02 pmεμ αν ήξερα ότι δε θα είχαμε εξελίξεις θα έμενα εκεί να σας δω κιόλας,τζάμπα γύρισα Τουλάχιστον ας μας πουν αν δε βγει τπτ μέχρι Δευτέρα να ρθω το Σ/Κ ΑΑΑ ναι ναι!έχουμε το νέο ότι περιμένουμε να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα!! ήρθες εδώ δε μας ενημέρωσες και έφυγες κιόλας;;;;;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:37:38 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:30:02 pmεμ αν ήξερα ότι δε θα είχαμε εξελίξεις θα έμενα εκεί να σας δω κιόλας,τζάμπα γύρισα Τουλάχιστον ας μας πουν αν δε βγει τπτ μέχρι Δευτέρα να ρθω το Σ/Κ ΑΑΑ ναι ναι!έχουμε το νέο ότι περιμένουμε να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα!! ήρθες εδώ δε μας ενημέρωσες και έφυγες κιόλας;;;;;; Κόνιτσα ήμουν
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:37:38 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:30:02 pmεμ αν ήξερα ότι δε θα είχαμε εξελίξεις θα έμενα εκεί να σας δω κιόλας,τζάμπα γύρισα Τουλάχιστον ας μας πουν αν δε βγει τπτ μέχρι Δευτέρα να ρθω το Σ/Κ ΑΑΑ ναι ναι!έχουμε το νέο ότι περιμένουμε να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα!! ήρθες εδώ δε μας ενημέρωσες και έφυγες κιόλας;;;;;; κι εγώ νόμιζα πως μιλούσες σε μένα;;;;ψωνάρα.... Κόνιτσα ήμουν
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:39:25 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:37:38 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 02:30:02 pmεμ αν ήξερα ότι δε θα είχαμε εξελίξεις θα έμενα εκεί να σας δω κιόλας,τζάμπα γύρισα Τουλάχιστον ας μας πουν αν δε βγει τπτ μέχρι Δευτέρα να ρθω το Σ/Κ ΑΑΑ ναι ναι!έχουμε το νέο ότι περιμένουμε να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα!! ήρθες εδώ δε μας ενημέρωσες και έφυγες κιόλας;;;;;; κι εγώ νόμιζα πως μιλούσες σε μένα;;;;ψωνάρα.... Κόνιτσα ήμουν