0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στελλα συγχαρητηρια, νομιζω οτι την πηρες την αποσπαση!!χαιρομαι για σενα εμεις μαλλον φαγαμε πορτα και ας κινηθηκε το ΓΕΣ [/quotΠαλι δεν την πηρες? Μηπως είσαι νεοδιοριστη? Αλλη εξηγηση δε βλεπω
Παράθεση από: fviki στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 07:27:04 pmΣτελλα συγχαρητηρια, νομιζω οτι την πηρες την αποσπαση!!χαιρομαι για σενα εμεις μαλλον φαγαμε πορτα και ας κινηθηκε το ΓΕΣ [/quotΠαλι δεν την πηρες? Μηπως είσαι νεοδιοριστη? Αλλη εξηγηση δε βλεπω OOO yes!!! ναι λογο τριετιας υποθετω αλλα υπαρχουν και αλλεσ που περσι πηραν και τωρα ξανα-απορριφθηκαν...
Ο άντρας μου που μίλησε με τους συνδικαλιστές των λιμενικών μόνο αρνητική απάντηση πήρε. Να πας μόνος σου του είπαν να γράψεις διαμαρτυρία και να τη στείλεις στο Υπεπθ. Τίποτα άλλο. Πείτε παρακαλώ στους άντρες σας - εγώ στο λιμενικό , εσύ στη πυροσβεστική , η άλλη στην αστυνομία - να τηλεφωνήσουν ή κάπως να μάθουν τα ονόματα και τα τηλέφωνα όσων είναι παντρεμένοι με εκπαιδευτικούς Α θμιας και
Το κακό είναι ότι κανα δυο συνάδελφοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα τώρα που πήραν την απόσπαση κάνουν πίσω . Δεν καταλαβαίνουν ότι του χρόνου θα είναι ακόμη χειρότερα. Εκείνο που με προβληματίζει είναι μην είμαστε πολύ λίγες και δεν δικαιωθούμε. Έβαλα τον άντρα μου να ρωτήσει για περιπτώσεις ένστολων και εκπαιδευτικών αλλά μου είπε ότι θέλει αρκετό χρόνο για να μπορέσει να τηλεφωνήσει. Το άλλο είναι ότι μερικοί απαντούν: και ποιος είσαι συ που με ρωτάς αν είμαι παντρεμένος με εκπαιδευτικό κ.λ.π.
Παράθεση από: stellousi στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 10:20:27 pm Το κακό είναι ότι κανα δυο συνάδελφοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα τώρα που πήραν την απόσπαση κάνουν πίσω . Δεν καταλαβαίνουν ότι του χρόνου θα είναι ακόμη χειρότερα. Εκείνο που με προβληματίζει είναι μην είμαστε πολύ λίγες και δεν δικαιωθούμε. Έβαλα τον άντρα μου να ρωτήσει για περιπτώσεις ένστολων και εκπαιδευτικών αλλά μου είπε ότι θέλει αρκετό χρόνο για να μπορέσει να τηλεφωνήσει. Το άλλο είναι ότι μερικοί απαντούν: και ποιος είσαι συ που με ρωτάς αν είμαι παντρεμένος με εκπαιδευτικό κ.λ.π.Ο αντρας μου θα παει στους συνδικαλιστες και θα το κανει θεμα και δε θα δεχτει απαντησεις τυπου δε μπορουμε να κανουμε κατι. Οι συνδικαλιστες δεν ειναι εκει για να παιρνουν 15 μερες το μηνα -παρακαλω- συνδικαλιστικη αδεια.Ειναι για να προασπιζονται τα συμφεροντα των συναδελφων γι αυτο ζητουν και την ψηφο.Πιεση θελουν.