0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη Β Αθήνας σήμερα τοποθετηθήκαμε σε σχολεία όλοι εμείς της Α φάσης. 1 κενό σε ΕΠΑΛ της Νέας Ιωνίας (21 ώρες) από άδεια. (1. Αν και "τα έχω πάρει" με κάποιον και είπα να μην ξαναπώ τίποτα για κενά και τοποθετήσεις, ωστόσο νιώθω και συμμερίζομαι την αγωνία σας και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, ιδίως με όσους θέλουν Β Αθήνας. 2. Συγνώμη για την άσχετη με το θέμα πληροφορία!).
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 03:07:31 μμΣτη Β Αθήνας σήμερα τοποθετηθήκαμε σε σχολεία όλοι εμείς της Α φάσης. 1 κενό σε ΕΠΑΛ της Νέας Ιωνίας (21 ώρες) από άδεια. (1. Αν και "τα έχω πάρει" με κάποιον και είπα να μην ξαναπώ τίποτα για κενά και τοποθετήσεις, ωστόσο νιώθω και συμμερίζομαι την αγωνία σας και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, ιδίως με όσους θέλουν Β Αθήνας. 2. Συγνώμη για την άσχετη με το θέμα πληροφορία!). fotini, εννοείς ότι έμεινε αυτό το ένα κενό κι εσείς όλοι τοποθετηθήκατε αλλού με πλήρες ωράριο;
Παράθεση από: stave στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 03:13:39 μμΠαράθεση από: fotini18 στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 03:07:31 μμΣτη Β Αθήνας σήμερα τοποθετηθήκαμε σε σχολεία όλοι εμείς της Α φάσης. 1 κενό σε ΕΠΑΛ της Νέας Ιωνίας (21 ώρες) από άδεια. (1. Αν και "τα έχω πάρει" με κάποιον και είπα να μην ξαναπώ τίποτα για κενά και τοποθετήσεις, ωστόσο νιώθω και συμμερίζομαι την αγωνία σας και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, ιδίως με όσους θέλουν Β Αθήνας. 2. Συγνώμη για την άσχετη με το θέμα πληροφορία!). fotini, εννοείς ότι έμεινε αυτό το ένα κενό κι εσείς όλοι τοποθετηθήκατε αλλού με πλήρες ωράριο;Ναι. Η Α Φάση είχε 11 φιλολόγους. Οι 10 τοποθετηθήκαμε με πλήρες ωράριο, 1 πήρε άδεια και γι΄ αυτό το ΕΠΑΛ έμεινε πάλι κενό, που λογικά θα το πάρει κάποιος από τη Β φάση. Απλώς οι 9 στους 10 πάνε σε δύο σχολεία, γιατί ήταν σπασμένα τα κενά. Εγώ πέρυσι ήμουν σε 2 σχολεία. Είναι λίγο κουραστικό αλλά στις μέρες που ζούμε, να λέμε να υπάρχει δουλειά κι ας είναι και σε 2! Ελπίζω εσείς της Β φάσης να έχετε καλύτερες επιλογές!
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 02:02:17 μμΠολύ λίγους δεν κάλεσαν στα εκκλησιαστικά; Μόνο 3 φιλολόγους; Πέρυσι στην α φάση των εκκλησιαστικών (στην οποία ήμουν κι εγώ) είχε καλέσει περισσότερους.Παλια καλουσε καμια 30αρια.. Αλλα εκλεισαν αρκετα εκτοτε
Πολύ λίγους δεν κάλεσαν στα εκκλησιαστικά; Μόνο 3 φιλολόγους; Πέρυσι στην α φάση των εκκλησιαστικών (στην οποία ήμουν κι εγώ) είχε καλέσει περισσότερους.
Έχει προκύψει πρόβλημα με τις τοποθετήσεις φιλολόγων στην Α Αθήνας.Οι τοποθετηθέντες κάνουν ενστάσεις λόγω μορίων και λόγω του ότι τοποθετήθηκαν σε σχολείο χωρίς κενά.Από την άλλη μας διαβεβαίωσαν από το ΠΥΣΔΕ ότι σε καμιά 20αριά μέρες οι αναπληρωτές θα μπούμε στα σχολεία είτε στη Β είτε στη Γ Αθήνας και ότι προκύπτουν συνέχεια κενά.Πήρα λίγο θάρρος σήμερα...
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 02:13:19 μμΈχει προκύψει πρόβλημα με τις τοποθετήσεις φιλολόγων στην Α Αθήνας.Οι τοποθετηθέντες κάνουν ενστάσεις λόγω μορίων και λόγω του ότι τοποθετήθηκαν σε σχολείο χωρίς κενά.Από την άλλη μας διαβεβαίωσαν από το ΠΥΣΔΕ ότι σε καμιά 20αριά μέρες οι αναπληρωτές θα μπούμε στα σχολεία είτε στη Β είτε στη Γ Αθήνας και ότι προκύπτουν συνέχεια κενά.Πήρα λίγο θάρρος σήμερα...Ποιος σου το είπε αυτό; Γιατί εμένα μου είπαν ότι θα είμαστε στη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής και θα μας στείλουν οπουδήποτε υπάρχει κενό!!!