0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:07:31 pmΣτη
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:13:39 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:07:31 pmΣτη
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:02:17 pmΠολύ λίγους δεν κάλεσαν στα εκκλησιαστικά; Μόνο 3 φιλολόγους; Πέρυσι στην α φάση των εκκλησιαστικών (στην οποία ήμουν κι εγώ) είχε καλέσει περισσότερους.Παλια καλουσε καμια 30αρια.. Αλλα εκλεισαν αρκετα εκτοτε
Πολύ λίγους δεν κάλεσαν στα εκκλησιαστικά; Μόνο 3 φιλολόγους; Πέρυσι στην α φάση των εκκλησιαστικών (στην οποία ήμουν κι εγώ) είχε καλέσει περισσότερους.
Έχει προκύψει πρόβλημα με τις τοποθετήσεις φιλολόγων στην Α Αθήνας.Οι τοποθετηθέντες κάνουν ενστάσεις λόγω μορίων και λόγω του ότι τοποθετήθηκαν σε σχολείο χωρίς κενά.Από την άλλη μας διαβεβαίωσαν από το ΠΥΣΔΕ ότι σε καμιά 20αριά μέρες οι αναπληρωτές θα μπούμε στα σχολεία είτε στη
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:13:19 pmΈχει προκύψει πρόβλημα με τις τοποθετήσεις φιλολόγων στην Α Αθήνας.Οι τοποθετηθέντες κάνουν ενστάσεις λόγω μορίων και λόγω του ότι τοποθετήθηκαν σε σχολείο χωρίς κενά.Από την άλλη μας διαβεβαίωσαν από το ΠΥΣΔΕ ότι σε καμιά 20αριά μέρες οι αναπληρωτές θα μπούμε στα σχολεία είτε στη